Te supara cineva? Doua glume noi pe care sa i le zici

Apreciez umorul de tot felul, pentru ca si eu sunt o persoana destul de vesela, in marea majoritate a timpului si cand n-am probleme. De asta, hai sa actualizam si categoria “Glume” a blogului, cu doua lucruri mortale pe care le-am citit pe diferite site-uri.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

In caz ca te supara cineva si nu stii ce sa zici, adica niste lucruri mai asa, de 2017, uite aici doua idei:

1. Semeni cu a treia persoana din sirul filmului Miriapodul (The Human Centipede)

Daca nu stiti ce este filmul sau mai bine zis seria Miriapodul (The Human Centipede) pentru ca deja sunt trei productii, iar pe ultima, din 2016, nu am vazut-o, puteti citi aici pe blog cateva randuri despre. Daca nu stie nici persoana respectiva, ii aratati.

a treia persoana din the human centipede

Am vazut gluma pe Twitch, atunci cand un urmaritor al unui streamer i-a donat acestuia o anumita suma de bani, cu mesajul ca aduce bine cu a treia persoana din sirul filmului respectiv. Streamerul respectiv stie de gluma, in sensul ca permite lucruri multe pe acolo, adica daca oamenii dau bani, pot scrie cam tot ceea ce doresc, insa, de data asta, a oprit citirea automata a mesajului. Daca nu sunteti familiarizati cu platforma, toate mesajele scrise sunt citite cu voce tare de catre un robot, daca ai activat optiunea asta, probabil.

Bine ca am apucat sa-l citesc, deoarece nu ma ducea capul la asa ceva. Cum sa spui o chestie ca asta, care inseamna ca mananci mult rahat?

Gamerii sau ce o fi fost persoana respectiva, sunt destepti, deoarece jocurile electronice stimuleaza creierul.

2. Ai mai putini muschi pe tine, decat o aripioara de la KFC

Asta este o gluma pur romaneasca, citita in sectiunea de comentarii de pe GSp, acolo unde un utilizator a considerat ca jucatorul Stelei, Tanase (cel de la Viitorul, nu Dodel) nu ar fi foarte musculos. Nici nu este, insa-i tehnic si are timp sa mai puna muschi pe el. Nici prea multi nu trebuie, ca te incetinesc in sportul pe care-l practica el.cum sunt aripioarele de la kfc glume

Insa, cum sa zici asa ceva, ca o persoana are mai putini muschi decat o aripioara de la KFC? Nu am putut sa nu rad, chiar daca gluma este una cam copilareasca si, fie ca vreau sau nu, acum de fiecare data cand il vad pe jucatorul respectiv, ma gandesc la aripioare picante de la KFC.

Cam astea ar fi glumele de zis, atunci cand nu aveti replica si nici nu doriti sa dati vreun pas in spate.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *