Te uiţi la fundul meu?

fund pantaloni yogaCum ar fi să traversezi o parcare şi în faţa ta să apară un fund bombat, al cărui posesoare îşi caută de zor lucrurile în portbagaj, de parcă doreşte să te invite să te uiţi la el? Şi nu orice fund, ci unul pe care se mulează perfect nişte pantaloni de yoga.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Pentru orice bărbat sănătos, o astfel de privelişte este de nerefuzat, mai ales că în jurul tău încep să apară băltoace, deşi nu plouă şi capul refuză să se mai sincronizeze cu direcţia de mers.

De aici apar fanteziile, unele dintre ele bolnăvicioase.

Dacă acel fund ar fi al meu şi din mişcarea naturală aş reuşi să-i împing capul şi mai mult în portbagaj, până ar începe să clipească luminile de avarie ale maşinii?

Tocmai când fanteziile mustesc în mintea ta, persoana respectivă se hotărăşte să iasă afară din portbagaj şi mai ai o singură dorinţă: să vezi dacă există potrivire între jos şi sus. Oare o avea un chip la fel de frumos, sau când îţi va zâmbi suav vei descoperi că-i lipsesc doi dinţi de sus… şi de jos?

Ce urmează în continuare, vă las pe voi să vedeţi, însă vă avertizez că este o glumă (camera ascunsă) mult prea amuzantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *