Teama de esec

Teama de esec

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Ne-am confruntat de multe ori, fiecare dintre noi, cu teama de esec. Ne este frica sa nu gresim, sa nu facem ceva care nu ne-ar iesi si astfel sa fim criticati de catre cei din jur, chiar daca poate am avut o idee pe care noi o credeam geniala si care chiar era, insa modul in care noi am transpus-o nu a fost unul tocmai fericit. Mereu ne gandim ca astfel de initiative pe care noi le consideram unice si de calitate, ar putea sa se transforme intr-un bumerang care se va intoarce impotriva noastra.

Teama de esec este oarecum una justificata, daca ne gandim ca traim intr-o lume imperfecta, dar care asteapta perfectiune din partea altora si la prima mica greseala va incepe sa se amuze si sa faca glume pe seama celor care nu reusesc sa le transforme visele lor in realitatea dorita de catre ei. Teama de a fi judecat de astfel de persoane, unele rele care daca nu sunt ele cele care au venit cu ideea, iti vor pune tot felul de piedici pentru a o opri si pe a ta si a o duce in derizoriu.

Chiar daca piedicile sunt multe in calea unor succese care pot fi obtinute cu multa munca si greutate, eu zic ca se merita a-ti incerca norocul, deoarece teama ca vei suferi un esec si ca vei ajunge subiect de bancuri proaste, nu trebuie sa fie precum o capcana pentru tine, ci sa-ti dea putere sa continui, sa te perfectionezi pentru a da ce ai tu mai bun din tine. Esecul poate fi usturator, insa gustul victoriei este fabulos si ii va face pe oameni mereu sa-l caute, in ciuda tuturor stopurilor care pot aparea pe drumul catre el.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *