Teapa sau mafia pariurilor?

mafia pariurilor sportive

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Fiind pasionat de securitate informatica si, in general, de tot ceea ce tine de IT, citesc in fiecare zi forumul RST. Este un fel de ziarul meu zilnic. Acolo nu-i vorba doar despre hacking, din contra. Este un forum de securitate IT si discutand despre o comunitate mare, sunt abordate tot felul de subiecte, chiar si unele care nu au absolut nici o legatura cu tehnologia informatiei.

Ieri, un baiat de acolo a postat mesajul pe care il vedeti in imaginea de mai jos.

mafia pariurilor sportive

Dupa spusele lui, meciul de ieri, cel dintre Fulham si Blackpool, echipe care evolueaza in a doua liga din Anglia, ar fi trebuit sa fie aranjament. Asta inseamna ca partida ar fi trebuit sa se desfasoare in felul urmator: la pauza sa conduca Blackpool, ca la final sa castige Fulham, totul venind la pachet cu o cota uriasa, in jur de 25, in functie de casa de pariuri.

A fost de ajuns sa-mi starneasca interesul, asa ca daca tot m-am uitat la meciul dintre Ajax si Barcelona, am aruncat o privire si inspre respectiva partida, pe FlashScore.

Ei bine, lucrurile au evoluat conform planului de mai sus, pana la un anumit punct. Echipa mai slaba si care juca in deplasare, Blackpool, a deschis scorul. Mai tarziu a inscris si golul cu numarul 2, lucru care complica lucrurile, pentru ca Fulham ar fi trebuit sa inscrie 3 goluri, pentru a castiga.

Inspre sfarsitul primei reprize, un jucator de la Blackpool a primit cartonas rosu si, mai mult, Fulham a reusit sa reduca din diferenta, scorul la pauza fiind Fulham – Blackpool: 1-2.

Asa ceva! Cum nu prea cred eu in coincidente, as fi putut sa jur ca asist la un blat, pentru ca ma gandeam la faptul ca Fulham se va distra cu Blackpool in a doua repriza, mai ales ca Blackpool era echipa mai slaba si evolua cu un om in minus.

Fulham reuseste sa inscris si golul cu numarul doi si mi se parea totul mult prea evident, mult prea clar.

Pana la urma, Fulham nu a mai izbutit sa inscrie si golul cu numarul 3, pentru a castiga si a confirma posibilul blat.

Judecand tot ceea ce s-a intamplat, ma gandesc la doua posibilitati:

1. Nu a fost vorba de nici un blat si albanezul care cerea 120 de euro pe acel pont, nu este decat un tepar.

2. Este posibil sa fi fost blat, insa atunci cand oamenii au vazut ca a “transpirat” informatia, au pus batista pe tambal si nu au dorit sa aiba probleme.

Ganditi-va ca au picat in cap cotele, pe la multe case de pariuri. O cota scade de la 25 la 15, doar atunci cand pe rezultatul respectiv se pun sume imense de bani.

Romanasii nostri au pus cate 5-10 lei, nu asta ar fi fost problema, insa cineva este posibil sa fi pierdut foarte multi bani si nu va fi prea fericit.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *