Texas hit

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Texas-hit

Cand nevoia de bani este exagerat de mare, trebuie sa faci ceva pentru a-i obtine, altfel viitorul nu arata deloc bine. Asta par sa gandeasca cei doi protagonisti ai acestui serial coreean, Texas hit, doar ca metoda lor de a obtine bani nu este tocmai cinstita, cel putin in prima faza. Texas hit a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

Doi barbati, de varste diferite, insa care au un numitor comun: lipsa banilor.

Tanarul este un student care se bazeaza pe ajutorul parintilor pentru a-si putea achita taxele de scolarizare, deoarece salariul nu-i suficient. Banii primiti de la parintii sai i-ar fi de ajuns, daca nu i-ar pierde la jocurile de noroc. Nu doar pe ai lui, ci si pe ai surorii sale, care nu intelege de ce nu i-a primit. Nici parintii nu inteleg, asa ca el trebuie sa gaseasca o scuza, pentru cateva zile, dupa care trebuie sa faca rost de ei. Fiind pus sub presiune, incearca sa gaseasca o cale rapida de a-i procura.

Colegul lui de livrari alimente la domiciliu, are probleme si mai mari, nu doar cu banii, ci si cu familia. A fost parasit de catre nevasta, din cauza greselilor pe care acesta le-a facut pe vremea cand era mai tanar. Chiar daca in prezent nu mai formeaza o familie, doreste sa fie alaturi de fosta lui sotie si de cele doua fete pe care le are, incercand sa se impace cu acestea. Stie ca a comis multe erori in trecut, insa acum vrea sa le indrepte, asa ca atunci cand fosta sotie i-a spus ca are nevoie de bani, acesta nu a stat pe ganduri si i-a adus suma ceruta. S-a imprumutat, nu de la banca, fiindca nu mai poate, din cauza datoriilor neachitate pe care le are, ci de la un “prieten” camatar. Chiar daca se cunosc, banii trebuie inapoiati, cu dobanda de rigoare, pentru ca altfel ar avea probleme.

Ambii fiind stransi cu usa pentru a gasi o solutie de a iesi din impasul financiar in care au intrat, incep sa se gandeasca la solutii pentru a scapa de probleme. Ideea pe care ei o cred a fi castigatoare, este sa-l rapeasca pe un jucator profesionist de baseball, sa-l adoarma apeland la cloroform, dupa care sa parieze pe echipa cealalta. Ca doar echipa lui nu ar mai putea castiga fara cel mai bun jucator si el oricum nu ar apela la politie, deoarece l-au surprins in timp ce era cu amanta. Banii pariati vor fi multi, ca doar se vor imprumuta de la acelasi camatar, punandu-si gaj organele.

Singura problema ar mai fi ca planurile nu sunt mereu incununate de succes, mai ales cand vine ploaia si spala cotele pariurilor.

Nu-i nimic, deoarece daca nu iese din prima, poate merge a doua oara. De data asta mai legal.

Daca lasam la o parte situatiile destul de dramatice ale acestui serial coreean, Texas hit este comedioara cat se poate de amuzanta si care se termina asa cum rar se intampla in astfel de productii TV.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *