Thank You, My Son

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Thank-You-My-Son

Thank You, My Son este un serial coreean despre doua familii care doresc sa-si vada copiii intrati la facultate, in ideea ca acestia sa aiba un viitor mai bun decat al parintilor. Thank You, My Son a fost lansat in anul 2015, luna februarie, si contine doar doua episoade.

Jang Jae Woo este un tanar care a tot incercat sa intre la medicina, insa pana acum nu a reusit. Asta inseamna doua examene pierdute, doi ani care au trecut fara rost. Acum va incerca pentru a treia oara, si este increzator ca va reusi, mai ales ca ajunge primul la scoala si pleaca ultimul, depunand toate eforturile care tin de el pentru a putea lua examenul.

Afara il asteapta parintii, intr-o masina, discutand despre tot ceea ce s-a intamplat pana atunci cu fiul lor. Mama acestuia considera ca ar avea nevoie de un meditator, insa tatal lui Jae Woo nici nu vrea sa auda de asa ceva, mai ales ca asta ar insemna vreo zece mii de euro. In plus, nu intelege de ce fiul lui ar avea nevoie de meditatii, tinand cont ca sotia este profesoara. Ea ii raspunde ca si daca este profesoara asta nu inseamna ca fiul lor nu ar avea nevoie de cineva care sa-l indrume si sa-l ajute sa treaca acel examen, asa cum au procedat si altii cu ai lor copii. In continuare, sotul ei considera ca acesta este un subiect inchis, mai ales ca lui i se pare ca Jae Woon are toate conditiile necesare pentru a reusi.

Mica lor discutie in contradictoriu se risipeste atunci cand apare si Jae Woo, preferand sa incerce sa-l incurajeze pe acesta cat mai mult, mai ales ca examenul va urma in curand. Mama are grija ca fiul ei sa nu isi epuizeze fortele invatand, asa ca-i ofera o bautura cu ginseng, iar tatal lui incearca sa-i dea incredere, spunandu-i ca de data asta nu are cum sa nu reuseasca, mai ales ca se straduieste atat de mult si-si petrece o buna parte din timp pe bancile scolii.

De cealalta parte, Jang Shi Woo, verisorul lui Jae Woo, incearca si el sa intre la facultate, si considera ca parintii lui l-ar omori daca n-ar reusi acest lucru, mai ales ca i-au oferit toate conditiile, platindu-i inclusiv si un meditator. Mai mult, conversand la telefon a aflat ca parintii unei cunostinte au divortat, dupa ce fiul lor a reusit sa intre la o facultate nu tocmai buna, asa ca nu vrea sa se intample acelasi lucru si cu ai lui.

Cei doi au nevoie sa reuseasca, de aceasta data, insa oare acest lucru se va intampla?

Thank You, My Son este despre acele momente importante din viata oamenilor, cand acestia se straduiesc sa le strabata cu bine, insa nu intotdeauna si reusesc. Chiar si asa, cu multa rabdare si ambitie, nimic nu este imposibil. Thank You, My Son este un serial coreean destul de reusit, chiar daca foarte scurt. Tatal lui Jae Woo, Jang Hyeong San (Lee Dae Yeon) isi interpreteaza foarte bine rolul.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *