That Kind of Love

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

That Kind of Love

Acea dragoste care nu poate exista decat o data in viata. Puternica, intensa, precum o furtuna, insa si scurta, deoarece asa a fost sa fie. That Kind of Love este un serial coreean despre oameni despartiti de multe lucruri, insa uniti de drame comune si, mai ales, de dragoste. That Kind of Love a fost lansat in anul 2014, luna mai, si contine un singur episod, facand parte din categoria serialelor coreene speciale.

El este un barbat condamnat la inchisoare pe viata, deoarece si-a omorat tatal vitreg. Un tata vitreg care il batea in fiecare zi. El ar fi suportat aceste abuzuri, insa nu a mai rezistat cand a vazut ca sora lui este pe cale sa pateasca lucruri asemanatoare sau chiar mai rele. Mama acestora i-a abandonat atunci cand erau mici, tot din cauza sotului alcoolic si abuziv.

Nu-i pasa prea mult ca isi va petrece toata viata in inchisoare, deoarece considera ca a primit o pedeapsa meritata pentru ceea ce a facut. Nu-i pasa nici de faptul ca a fost anuntat ca sufera de o boala foarte grava si ca mai are foarte putin timp de trait.

Toata aceasta atitudine indiferenta se schimba atunci cand o intalneste pe ea. Nu din prima, insa destul de repede. Ea este un fel de consilier psihologic, care a venit la penitenciar pentru a discuta cu detinutii si a le reda increderea. A vrut neaparat sa discute cu el, deoarece i-a citit dosarul si a observat ca acesta doreste sa gaseasca o cale de a scapa. De a scapa de tot, de viata de acolo, de cei opt ani pe care deja i-a petrecut in inchisoare.

Si ea doreste acelasi lucru. Sa scape de sotul care o bate aproape in fiecare zi, sa plece in lume si sa nu mai stie de nimic. Tocmai ea, cea care trebuie sa le redea altora increderea in propriile forte, in faptul ca maine poate fi o zi mai buna, are nevoie de ajutor. Se simte bine cand vorbeste cu el, deoarece o trateaza cu respect, o face sa rada. Sunt lucruri noi pentru ea, de care nu a avut parte niciodata acasa. Nici cand era mica, deoarece si mama acesteia avea probleme cu bautura.

Atunci cand el este eliberat din inchisoare, pentru ca mai are putin timp de trait, se duce imediat sa o caute, sa discute cu ea, sa-i spuna ca o iubeste. Aceasta il respinge de mai multe ori, deoarece nu doreste sa vada cum este viata ei in realitate si prin cate este nevoita sa treaca din cauza sotului ei. El nu renunta, ci continua sa o caute, deoarece este indragostit de ea.

Pana la urma, cei doi ajung sa traiasca impreuna, deoarece aproape nimic nu poate sta in calea dragostei lor. In afara de boala necrutatoare, despre care ea nu stie, si de sotul care continua sa o caute.

That Kind of Love este un serial coreean emotionant, despre oameni care s-au confruntat sau se confrunta cu probleme asemanatoare si care au nevoie unii de altii, deoarece doar asa viata poate fi frumoasa si pentru ei.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *