The Brightest Moment in Life

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

The-Brightest-Moment-in-Life

The Brightest Moment in Life este un serial coreean cu adolescenti si problemele peste care trebuie sa treaca acestia, unele dintre ele foarte grave, fara iesire, insa care-i ajuta pe altii sa inteleaga ca poate gresesc atunci cand se comporta intr-un anumit fel. The Brightest Moment in Life a fost lansat in anul 2012, luna martie, si contine doar doua episoade, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

The Brightest Moment in Life este povestea unei adolescente careia nu-i prea pasa de multe lucruri in viata. Nu-i pasa inclusiv de scoala, deoarece simte ca a fost mereu plasata in umbra surorii sale mai mari, care-i una dintre elevele de top ale liceului in care invata si ea. Prefera sa chiuleasca de la scoala, pentru a se plimba cu amicul ei, un baiat care face parte dintr-o formatie muzicala.

Pe motocicleta, impreuna cu el, era si in ziua in care a fost vazuta de catre sora si colegele ei. Asa cum era de asteptat, atunci cand a ajuns acasa a fost intampinata de catre sora ei, care i-a spus ca acela nu-i un mod bun de a trai si ca, in loc sa piarda timpul, ar trebui sa isi gaseasca o ocupatie. Daca nu-i place scoala, sa descopere o activitate care-i place si i se potriveste. Evident, Seojeong nu a inteles ca sora ei mai mare ii vrea binele si ca-i ingrijorata din cauza felului ei de a trai, ci a tratat discutia cu foarte multa lejeritate, asa cum face de obicei. Asta pana cand a aparut si mama acestora, care i-ar fi si dat cateva lui Seojeong, daca nu-i lua apararea sora mai mare.

In continuare, Seojeong decide sa plece de acasa, insa, inainte de a face acest lucru i-a spus surorii sale ca ea e principala vinovata pentru tot ceea ce i se intampla ei si ca nu-i loc pentru ambele in respectiva casa. Auzind aceste lucruri, sora ei lesina, insa Seojeong crede ca se preface si pleaca la prietenul ei.

Un prieten care nu-i din cale afara de amabil si care mai are si o poza, pe noptiera, impreuna cu sora ei mai mare. Accepta sa o primeasca sa stea la el pentru o zi. Doar o singura zi.

Mai departe, doctorii descopera ca sora ei mai mare sufera de leucemie, lucru care da peste cap viata intregii familii, una si asa destul de zbuciumata.

Atunci cand afla si Seojeong despre acest lucru, prima data reactioneaza ca de obicei, adica nu ia in serios ceea ce i se intampla surorii sale, deoarece nu stie ce inseamna cumplita boala, insa atunci cand realizeaza ca o poate pierde pe cea pe care o ura pana atunci, revine la sentimente mai bune. Isi da seama ca al sau comportament rebel nu-i decat o mare prostie si ca altele sunt lucrurile cu adevarat importante in viata.

The Brightest Moment in Life este un serial coreean destul de greu de privit, deoarece suferinta persoanei bolnave, precum si a celorlalti pacienti din jurul ei, este una teribila, care te face sa te gandesti ca in realitate lucrurile pot sta si mai rau.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *