The Chaser

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The-Chaser

The Chaser este un serial coreean de actiune, despre un barbat care incearca sa afle ceea ce s-a intamplat atunci cand fiica sa si-a pierdut viata, cautarile sale conducand inspre o lume a coruptiei la cel mai inalt nivel si a planurilor personale diabolice, care nu tin cont de nimic altceva in afara de bunastarea celor care le pun la cale, bazata pe suferinta altora. The Chaser a fost lansat in anul 2012, luna mai, si contine un numar total de 16 episoade.

The Chaser are un inceput demn de un adevarat serial coreean de actiune, deoarece un barbat care are o privire pierduta, incearca sa patrunda intr-o sala de judecata, desi detectoarele de la intrare au semnalizat ca acesta ar putea avea o arma la el. Un politist incearca sa-l opreasca, insa nu reuseste, fiind lovit de barbatul care se comporta precum un robot ce are o misiune de indeplinit si care, pana la urma, reuseste sa patrunda in sala de judecata, acolo unde a scos pistolul si a inceput sa traga in diferite obiecte aflate in incapere, producand panica in randul celor prezenti in instanta.

In continuare, nu sta prea mult pe ganduri si merge repede catre cel care se afla in boxa acuzatilor, care tocmai aflase cu bucurie sentinta ca nu se face vinovat de moartea unei persoane si care primise o simpla amenda pentru actiunile sale, incercand sa-l oblige, sub amenintarea pistolului, sa-i spuna adevarul in legatura cu fapta sa. “Acuzatul” incearca sa traga de timp, mai ales ca a observat ca in spatele celui care-l ameninta s-a strecurat un politist, insa degeaba, deoarece o ziarista a mutat un scaun pentru a-i atrage atentia celui care incerca sa obtina, cu forta, marturia respectiva. Asa se si intampla, politistul fiind vazut de cel care a patruns in sala de judecata, insa, intre acesta si cel pe care-l ameninta porneste o lupta pe viata si pe moarte, in urma careia “invinuitul” moare.

Barbatul care a patruns in sala de judecata cu un pistol, se numeste Baek Hong Seok, este si el politist si incearca sa afle ceea ce s-a intamplat cu adevarat atunci cand fiica sa de 15 ani a fost omorata intr-un accident auto, care a condus si inspre moartea sotiei sale, cea care a suferit un puternic soc emotional la auzul vestii ca fata ei a decedat.

Baek Hong Seok si-a pierdut cele mai dragi fiinte din viata sa, asa ca acum nu mai are ce pierde si nici nu-i mai pasa de ceea ce se va intampla cu el, fiind decis sa afle si sa razbune moartea celor doua. Singura problema ar fi ca lucrurile nu sunt deloc simple, atunci cand este direct implicat un om foarte influent, un politician care doreste sa devina presedintele Coreei de Sud, insa Baek Hong Seok va fi ajutat de catre Seo Ji Soo, ziarista care i-a intins o mana de ajutor si in sala de judecata si care-i nimeni alta decat cumnata politicianului (Kang Dong Yoon) care a pus la cale diabolicul plan, in ideea de a nu avea nici un obstacol in drumul acestuia catre cea mai inalta functie a acestei tari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *