The Dirge Singer

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The-Dirge-Singer

The Dirge Singer este un serial coreean despre fatarnicia anumitor oameni, care-si vand trairile nesincere pentru a duce o existenta mai buna, precum si despre alti oameni care refuza sa duca o astfel de viata, considerand ca sinceritatea este cel mai de pret lucru. The Dirge Singer a fost lansat in anul 2014, luna martie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

Ea este o adolescenta care traieste alaturi de mama si sora ei. Nu isi cunoaste tatal, deoarece a murit cand ea inca nu se nascuse, asa ca mama acesteia a fost nevoita sa munceasca din greu pentru a le creste, facand anumite sacrificii pe care ea inca nu le cunoaste. Atunci cand le va afla, isi va da seama ca realitatea este altfel decat credea ea. Deocamdata, este nemultumita de faptul ca mama incearca sa o convinga sa practice aceeasi meserie ca a ei. O meserie care nu-i una tocmai comuna, cea de bocitoare. Nu intelege de ce trebuie sa planga pentru oameni pe care nici macar nu ii cunoaste, desi acele lacrimi nesincere i-au asigurat traiul de zi cu zi.

Nu, nu doreste sa fie nevoita sa planga o viata intreaga, precum mama acesteia, ci vrea sa fie fericita. Este genul acela de persoana incapatanata, care face intotdeauna doar ceea ce ea doreste. A fugit atunci cand a fost adusa la o inmormantare, in ideea de a invata meserie, facandu-si mama de ras. Mai mult, a fugit de tot de acasa, pentru a putea deveni o persoana care-i distreaza, inveseleste pe altii, nu care plange o viata intreaga. Ea doreste o viata cu zambetul pe fata, nu plina de lacrimi, deoarece a vazut destule lacrimi pe obrajii mamei. Ceea ce nu stie ea, deocamdata, este ca parintele ei este foarte grav bolnav, doctorul anuntandu-i mama ca mai are de trait doar o luna. Acesta este si motivul pentru care mama ei incearca sa o invete meserie. Vrea sa fie sigura ca atunci cand nu va mai fi pe aceasta lume, fata ei isi va putea asigura existenta.

Fata nu intelege aceste lucruri si incearca in continuare sa ajunga in lumea divertismentului, considerand ca daca ii va face pe altii sa rada, va fi si ea fericita. Va afla destul de curand ca si zambetele pot fi false, fortate, nu doar lacrimile. Asta dupa ce va insista mult sa devina ceea ce si-a dorit, deoarece nimeni nu vrea sa aiba de a face cu fiica unei bocitoare, care mai si provine dintr-o familie foarte saraca.

Probleme asemanatoare are si el, tanarul care este doar pe jumatate nobil, mama acestuia fiind o persoana care provine dintr-o clasa sociala inferioara, ceea ce l-a facut mereu invizibil in ochii celorlalti. A inceput sa fie bagat in seama abia dupa moartea fratelui sau, insa nici macar atunci asa cum trebuie.

Cei doi se vor intalni, vor discuta, isi vor impartasi problemele, ceea ce ii va apropia din ce in ce mai mult.

The Dirge Singer este un serial coreean sensibil, o drama istorica despre oameni uniti de probleme asemanatoare.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *