The Dreamer

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

The Dreamer

Nu mereu este bine sa intervii in problemele altora, oricat de grave ar fi acestea, mai ales atunci cand persoanele pe care vrei sa le ajuti nu stiu sa aprecieze ce faci pentru ele. The Dreamer este un serial coreean despre cum problemele altora incep sa devina problemele tale, atunci cand te lasi prins in ele si nu poti sa vezi, orbind de dragoste fiind, ca nu au absolut nici o legatura cu viata ta. The Dreamer a fost lansat in anul 2014, luna iunie, si contine un singur episod, doarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

The Dreamer este povestea unui tanar mai special, insa sensul ca lucrurile pe care el le viseaza noaptea, au legatura cu viata de zi cu zi. Si nu sunt tocmai lucruri bune, din contra. Poate prevesti evenimente ingrozitoare din vietile oamenilor, oameni pe care nici macar nu-i cunoaste. Asta pana cand, intr-o zi, ajunge sa o cunoasca pe una dintre aceste persoane, despre care a visat ca va fi omorata.

Este vorba despre o femeie, care are o mica afacere, un magazin al carui distribuitor este el. Ea este divortata, are un copil si chiar daca nu mai sunt impreuna, nu poate scapa de sotul betiv, agresiv si dependent de jocuri de noroc. Vine mereu sa-i ceara bani, apeland la tot felul de abuzuri, atat verbale, cat si fizice, pentru a-i obtine.

A fost si el martor la o astfel de scena si a salvat-o din mainile fostului ei sot, care era pregatit sa-i aplice o corectie fizica.

In continuare, acesta nu stie ce are de facut. Sa intervina pentru respectiva femeie, deoarece viseaza in fiecare noapte cum aceasta va fi omorata de catre un barbat, despre care el crede ca este fostul sot, sau sa-si vada de viata lui, mai ales ca nici macar nu o cunoaste suficient de bine, deocamdata. In plus, el trebuie sa se casatoreasca impreuna cu iubita lui.

Pana la urma, pe masura ce o cunoaste din ce in ce mai bine pe acea femeie, decide ca este cazul sa se implice, mai ales ca s-a si indragostit de ea. Renunta la iubita lui, renunta la casatorie, si face orice pentru a o salva pe femeia care i-a furat inima, din mainile fostului ei sot. Inclusiv ii ofera acestuia bani, multi bani, pentru a isi plati datoriile si a nu o mai cauta niciodata.

Fostul sot nu se tine de cuvant, mai ales ca un om ca el este greu sa aiba asa ceva. Mai mult, cu banii lui ii cumpara fostei sotii un inel si ii spune ca vrea sa se impace cu ea, sa fie iar o familie, de dragul copilului lor.

El afla ca fostul sot inca o cauta si decide sa recurga la gesturi extreme. Singura problema ar fi ca s-a bagat in ceva care nu-l privea. Astfel, incepe sa-si dea si el seama ca si-a distrus viata din cauza unei femei care nu a meritat niciodata dragostea lui.

The Dreamer este un serial coreean despre decizii luate in viata, multe si cat se poate de rele.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *