The End of that Summer

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

The End of that Summer

The End of that Summer este un serial coreean plin de emotii, in care adultii nu isi dau seama suficient de repede ca dramele mari ale vietii lor pot fi si mai mari pentru cei mici. Daca oamenii mari sufera, cei mici traiesc adevarate tragedii, care isi pot pune amprenta asupa intregii lor existente, asa ca acestia trebuie tinuti departe de tot ceea ce le poate face rau. The End of that Summer a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si contine un singur episod, doarece face parte din categoria „seriale coreene speciale”.

The End of that Summer este povestea unei familii obisnuite, pana ce neobisnuitul intra in viata ei. Ea este invatatoare, el este arhitect si impreuna au o fata. Viata linistita a familiei este zdruncinata atunci cand el sufera un accident auto si intra in coma. In momentul in care sotia lui ajunge la spital, afla mai multe lucruri care o iau prin surprindere.

In primul rand, sotul ei nu se afla la munca, asa cum ii spunea la fiecare sfarsit de saptamana, de ceva timp. Mergea sa se intalneasca impreuna cu fosta lui iubita. De aici a aparut si un copil, de vreo opt ani, despre care sotia lui afla, pe nepusa masa, ca trebuie sa aiba grija.

Fara sa fie de acord, aceasta se vede cu baietelul langa ea si nu stie ce sa faca. Fiind suparata si de faptul ca ea credea ca sotul o insala si nedorind sa aiba grija de acel copil, ia decizia sa-l duca la orfelinat. Pustiul nu sta prea mult pe acolo, deoarece soacra ei, care se afla si ea in spital, i-a spus sa-l aduca acasa imediat, fiindca va avea aceasta grija de el.

Cel mic este adus iar acasa, insa are parte in continuare de multa raceala din partea noii sale familii. Nici ea, nici fiica ei nu-l doresc prin preajma, si-i spun acest lucru, netinand cont de faptul ca-l ranesc, deoarece este si el mic si nu mai are pe nimeni altcineva, deoarece mama acestuia a murit, din cauza unei boli. Inspre locul de inmormantare al mamei se indrepta si tatal lui, cand a suferit accidentul auto.

In continuare, atat mama, cat si fiica revin la sentimente mai bune, atunci cand observa cat de mult sufera cel mic si cat de mult isi doreste si el o familie, fiind primul care incearca, in inocenta lui, sa le intre la suflet, pentru a nu mai fi abandonat. Chiar daca acestea afla si mai multe lucruri in legatura cu noua situatie, decid sa faca alegerea corecta, cea mai buna pentru baiat si pentru familie.

The End of that Summer este unul dintre cele mai sensibile, emotionante, seriale coreene pe care le-am vazut, deoarece dramele sunt multe, iar cel mic interpreteaza foarte bine rolul care i-a fost oferit. Este singur, intr-o lume mare, pe care nu o intelege prea bine si care nu stie decat sa se poarte urat cu el. Tot ceea ce vrea si el este o familie care sa-l iubeasca.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *