The Fugitive of Joseon

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The-Fugitive-of-Joseon

The Fugitive of Joseon este un serial coreean de actiune, despre un medic acupuncturist acuzat ca si-a otravit regele, care incearca sa scape de cei care-l urmaresc, in acelasi timp dorind sa-si reabiliteze numele si sa dovedeasca faptul ca este acuzat pe nedrept. In plus, acesta trebuie sa aiba grija si de fiica sa, cea care-i grav bolnava. The Fugitive of Joseon a fost lansat in anul 2013, luna aprilie, si contine un numar total de 20 de episoade.

The Fugitive of Joseon este un serial coreean istoric, a carui actiune este plasata in timpul domeniei regelui Injong, cel de-al doisprezecelea suveran al dinastiei Joseon.

Inceputul serialului este unul destul de intens, deoarece are o loc o urmarire calare, intr-o padure, mai multi oameni incercand sa-l prinda pe un barbat ce-si tine strans fiica in brate, in timp ce-si indeamna calul sa alerge mai repede. Pana la urma, calul pe care se aflau cei doi este atins de o sageata trimisa de catre un arcas, prabusindu-se la pamant. Barbatul incearca sa isi ascunda fata, spunandu-i ca trebuie sa plece de langa ea, mai ales ca acum este si el ranit, fiind tinta sagetilor trimise de catre cei care-l urmaresc. Fetita nu vrea sa ramana fara tatal ei, si-l tine strans de haine, insa atunci cand il intreaba daca va muri in cazul in care nu-l lasa sa plece, iar el ii raspunde afirmativ, ii da drumul, iar acesta isi continua fuga pe jos. In curand va fi ajuns de cei care-l urmaresc, pe buza unei stanci, si, asa cum se intampla de obicei in astfel de cazuri, barbatul mai bine  s-a aruncat in apa, decat sa fie prins si omorat.

Choi Won este un doctor acupuncturist, care trebuie sa aiba grija singur de fiica sa, Choi Rang, dupa ce mama acesteia a murit. Choi Rang este si ea grav bolnava, insa asta nu inseamna ca nu si-ar dori sa se joace alaturi de ceilalti copii, care nu doresc sa faca acest lucru, tocmai din cauza sanatatii sale subrede. Ea ii minte ca s-a facut bine, deoarece a fost tratata de catre tatal ei, care este doctorul regelui. Tocmai cand reusise sa-i pacaleasca, apare si tatal ei, Choi Won, care, atunci cand este intrebat daca-i medicul regelui, raspunde afirmativ, pentru a nu-si dezamagi fiica. Nu la fel procedeaza si cand este intrebat daca Choi Rang s-a vindecat, spunand ca inca nu s-a refacut in totalitate.

Choi Won inca nu este doctorul regelui, insa va deveni, dupa ce acupuncturistul casei regale va fi schimbat deoarece este prea batran si ii tremura mainile. O decizie nu prea inteleapta, deoarece prin preajma capetelor regale mereu au existat uneltiri, comploturi, la fel intamplandu-se si acum, Choi Won ajungand sa fie acuzat ca l-a otravit pe rege si fiind nevoi sa fuga, alaturi de fiica sa, pentru a scapa cu viata.

The Fugitive of Joseon este un serial coreean care iti lasa impresia ca a fost realizat cu atentie, multe efecte speciale si actori talentati, cum ar fi Lee Dong Wook, interpretul personajului Choi Won.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *