The Girl Who Became A Photo

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

The Girl Who Became A Photo

Oamenii devin fotografii atunci cand nimeni nu ii mai iubeste, nu mai are nevoie de ei, pentru a nu fi o povara pentru acestia. The Girl Who Became A Photo este un serial coreean foarte bine realizat, din toate punctele de vedere. Este o poveste sensibila, in care fictiunea este si ea prezenta, pentru a accentua emotiile pe care acest serial coreean le transmite. The Girl Who Became A Photo a fost lansat in anul 2014, luna noiembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

The Girl Who Became A Photo este povestea unei familii in care bunicul este singura persoana care are grija de nepoata lui, deoarece mama acesteia lucreaza de mai bine de un an de zile in alta tara. Simtind ca nisipul din clepsidra vietii se scuge din ce in ce mai repede, bunicul doreste sa-si ajute cat mai mult singurele rude pe care le are, fiica si nepoata. Astfel, acesta a reusit sa-si convinga aproape toti vecinii sa se mute in locuinte noi, cele vechi urmand a fi daramate, el fiind cel care a condus lucrarile la noul ansamblu rezidential.

Aproape pe toti, deoarece un fotograf care locuia impreuna cu fiul sau nu a dorit sa se mute, fiind facute tot felul de presiuni asupra lor. Fotograful a murit atunci cand locuinta s-a prabusit peste el, din acel moment fiul nemaidorind sa discute cu nimeni. Fiul este colegul nepoatei lui si cel mai bun prieten, deoarece impartasesc o pasiune comuna fata de locuintele abandonate, acolo unde merg pentru a aduna fotografii, amintiri, pe care le strang intr-un album. In plus, ambii nu sunt tocmai comunicativi, preferand sa pastreze distranta fata de ceilalti colegi.

Cu doar patru zile inainte ca bunicul si nepoata lui sa se mute in noua locuinta, acesta descopera ca ea a devenit o fotografie. A crezut ca are halucinatii atunci cand poza a inceput sa-i vorbeasca. La fel si doctorii, cei care cred ca sufera de dementa. Toata lumea a inceput sa-l priveasca drept un ciudat, deoarece conversa cu fotografia, fiind singurul care auzea ce-i spune nepoata. A fost pe la vraci, tamaduitori, preoti si asa mai departe, insa nimeni nu a fost in stare sa-l lamureasca despre ce este vorba. A crezut ca poate este doar un vis urat si ca a doua zi lucrurile vor reintra in normal, dar nu a fost asa.

In continuare, a inceput sa verifice care-i treaba cu baiatul ciudat, cel care nu vorbeste cu nimeni si si-a dat seama ca lucrurile facute de el, despre care credea ca sunt bune pentru toata lumea, nu au fost benefice pentru toti.

Daca oamenii se transforma in fotografii atunci cand nimeni nu-i mai iubeste, sau mor, se poate intampla si invers, in cazul in care dragostea reapare.

The Girl Who Became A Photo este un serial coreean despre oameni care incearca sa faca bine, doar ca nu tot ceea ce-i bine pentru ei reprezinta lucruri pozitive si pentru altii. Din pacate pentru ei, vor invata acest lucru pe propria piele, atunci cand persoanele dragi, cele pentru care s-au zbatut atat, inceteaza sa mai faca parte din viata lor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *