The Girl Who Sees Smells

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

The-Girl-Who-Sees-Smells

The Girl Who Sees Smells este un serial coreean de actiune, despre doua persoane care ajung sa lucreze impreuna pentru a-l prinde pe un criminal in serie, care dupa ce-si omoara victimele, le ataseaza acestora pe piele un cod de bare. The Girl Who Sees Smells a fost lansat in anul 2015, luna aprilie, si contine 16 episoade.

Ea este o femeie care si-a pierdut atat parintii, cat si memoria, dupa ce a ajuns intr-o zi acasa si si-a gasit ambii parinti morti. Au fost omorati de catre un criminal in serie, care dupa ce-si ucide victimele, plaseaza pe corpul acestora un cod de bare. Atunci cand ea a ajuns acasa, criminalul inca era la locul faptei, insa, profitand de un moment de neatentie din partea lui, aceasta a reusit sa fuga. Din pacate pentru ea, in clipa imediat urmatoare a fost lovita de o masina si a ajuns in coma la spital.

Si-a revenit dupa aproximativ sase luni de zile, insa nu in totalitate, deoarece nu-si mai poate aduce aminte nimic. Memoria nu o ajuta, insa, dupa tot acest timp in care a stat in coma, isi da seama ca a capatat puteri supranaturale, deoarece acum poate vedea mirosurile, sub forma unor dare colorate. Asta inseamna ca isi poate da seama pe unde au umblat oamenii, deoarece cu totii isi lasa amprenta olfactiva in aer, atunci cand se deplaseaza. Pe langa aceasta putere, ochiul ei stang s-a colorat in verde, lucru pe care nici un medic nu-l poate explica.

Dupa tot ceea ce s-a intamplat cu ea, a fost adoptata de catre politistul care se ocupa de cazul criminalului in serie, deoarece este singura persoana care a scapat cu viata din mainile acestuia. A mintit-o ca este tatal ei si i-a oferit o noua identitate, in prezent purtand alt nume decat cel pe care il avea inainte, pentru a o proteja. Acum, aceasta viseaza sa devina actrita de comedie, datorita acestui lucru intalnindu-l pe el.

El a avut o sora ce purta acelasi nume ca al ei, care a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de catre o masina, acolo unde a fost omorata de catre criminalul in serie. Sfasiat de durere dupa tot ceea ce s-a intamplat, acesta a lesinat, s-a lovit la cap si a intrat in coma pentru zece zile. Si-a revenit dupa cele zece zile, insa nici el in totalitate, deoarece si-a pierdut o mare parte din simturi. Nu mai simte durerea, nu mai poate mirosi si nici gustul nu-l mai ajuta. In plus, chiar si comportamentul acestuia s-a schimbat, deoarece acum nu mai este persoana amabila din trecut. Dupa ce si-a revenit din coma, este mai mult o persoana rece, al carei gand este acela de a-l gasi pe criminalul surorii sale.

Pentru a face acest lucru, trebuie sa devina politist, in ideea de a redeschide cazul criminalului in serie. Are la dispozitie doar zece zile pentru a-i dovedi sefului echipei de anchetatori ca merita sa lucreze in echipa sa. Tot zece zile are si ea pentru a-si gasi un partener de scena, care sa fie alaturi de ea la auditiile pentru teatru.

Astfel, cei doi ajung sa lucreze impreuna, in incercarea de a-l prinde pe criminalul rudelor lor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *