The Last Scandal of My Life

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

The-Last-Scandal-of-My-Life

The Last Scandal of My Life este o drama romantica, despre doi oameni care s-au iubit mult pe vremea cand erau in liceu si care se reintalnesc dupa foarte mult timp de la terminarea acestuia. Chiar daca acum multe lucruri ii separa, acestia isi dau seama, pana la urma, ca au nevoie unul de celalalt. The Last Scandal of My Life este un serial coreean care a fost lansat in anul 2008, luna martie, si care contine 16 episoade.

El este un actor faimos, in jurul varstei de patruzeci de ani. Fanii lui cred ca este mult mai tanar, deoarece asa le-a spus el. Nu doar in legatura cu varsta i-a mintit, ci si cu numele pe care il poarta acum, care-i diferit fata de cel real. Si-a cladit cariera pe destul de multe minciuni, pentru a nu fi aflate lucruri din trecutul sau, care ar putea sa-l incurce. Din nefericire pentru el, nu poti sa te ascunzi de toata lumea, mai ales de persoanele care te cunosc. Una dintre acestea este si ea.

Ea este prima lui iubire, fata la care a tinut atat de mult atunci cand erau in liceu. S-a reintalnit cu ea dintr-o intamplare, atunci cand acesta filma pentru o noua reclama, si nici macar nu a mai recunoscut-o din prima. Ar fi fost greu sa faca acest lucru, deoarece nu mai este fata foarte draguta din trecut, cea pe care o cunoastea el, sau, cel putin, nu mai arata deloc asa cum o cunostea el. Timpul nu poate fi oprit in loc, iar oamenii se pot schimba destul de mult, mai ales cand este peste acestia trec douazeci de ani de zile.

Acesta nu isi da seama ca este ea, insa ea stia foarte bine cine este el si chiar spera sa o ajute. Are mari probleme financiare, cauzate de catre sotul ei, cel care a si parasit-o pana la urma, alegand sa se insoare cu o femeie bogata. Astfel, ea trebuie sa aiba acum grija singura de tot, inclusiv de cresterea copilului pe care il are impreuna cu fostul sot. Nevoia de bani fiind urgenta, aceasta ajunge sa lucreze ca menajera pentru el si bona pentru copilul fratelui sau mai mare.

Chiar daca acum realizeaza cine este ea, nu mai pare la fel de atras de aceasta, asa cum era inainte. Acest lucru se intampla pana in momentul in care vede ca fratele sau a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de ea. Incepe sa-si aduca aminte cat de mult s-au iubit in liceu si, incetul cu incetul, decide sa o ajute sa isi revina. In primul rand, o ajuta sa scape de ochelarii mari urati pe care acum ii poarta, platindu-i operatia oftalmologica necesara. Dupa ce o ajuta sa scape de inesteticii ochelari, incearca sa o scape si de ranile sufletesti ale trecutului. La fel si ea pe el, mai ales ca este una dintre putine persoane alaturi de care isi poate deschide sufletul.

The Last Scandal of My Life este un serial coreean simpatic, despre oameni peste care timpul trece si ii schimba destul de mult, insa, ceea ce nu poate schimba timpul, este dragostea care exista intre acestia, mai ales daca este vorba despre una sincera.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *