The Mother’s Island

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The-Mothers-Island

The Mother’s Island este un serial coreean infricosator, inspaimantator, terifiant, un adevarat horror care nu ar trebui urmarit noaptea sau de catre cei slabi de inger, insa care contine si foarte multe elemente educative, emotionante, daca mai esti in stare sa le observi dupa sperietura pe care o tragi. The Mother’s Island a fost lansat in anul 2013, luna septembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

The Mother’s Island este insula mamei singure, care chiar daca sufera de o usoara forma de dementa si uita frecvent anumite date, acest lucru nu o impiedica sa-si aduca aminte ceea ce le place copiilor ei, pentru a fi sigura ca se vor simti cat mai bine atunci cand o vor vizita. Lucru care se intampla foarte rar, cu toate ca are patru copii, trei baieti si o fata. Acum este sigura ca o vor vizita, deoarece este ziua ei, asa ca a plecat dis-de-dimineata, alaturi de celelalte femei din sat, pentru a rascoli namolul de pe plaja, in incercarea de a gasi o caracatita, deoarece stie ca-i place fiului cel mare, sau scoici, pentru a-i pregati o gustoasa supa celui mijlociu. Nu a uitat nici de mezin si de bautura din orez a acestuia. Ii asteapta pe toti cum se cuvine, ca o adevarata mama care ar face orice pentru a-si vedea copiii fericiti.

Toata aceasta zbatere a ei, a unei femei in varsta, care are si probleme de sanatate, nu este completata si de catre copiii acesteia, cei care nu pierd absolut nici o ocazie de a se certa si a-si reprosa diverse lucruri, atunci cand se intalnesc, discutiile in contradictoriu fiind pentru cei trei baieti o buna cale de a isi varsa amarul unor vieti care nu-s asa cum acestia si-ar fi dorit. Fiul cel mare are probleme in casnicie, sotia lui avand un amant si fiind pe cale sa divorteze, cel mijlociu s-a casatorit cu o femeie aleasa la intamplare, rezultand o fata destul de ciudata, care poate vedea fantome, iar sora lor este casatorita cu un barbat bogat, insa foarte violent. In plus, fiul mijlociu apeleaza in dese randuri la ajutorul mamei, cerandu-i diferite sume de bani pentru afacerile (cel putin asa le zice el) acestuia care nu-i ies niciodata. Cel mai bine aranjat dintre toti, pare fiul cel mic, care a ajuns avocat, insa nici el nu pare foarte interesat de soarta batranei sale mame.

Asa cum era de asteptat din partea unei familii care nu pare a se intelege deloc, dupa mai multe pahare cu bautura, au inceput si reprosurile, urmate de scandal. Cei trei s-au luat la bataie, iar cea mai sifonata din acest incident a iesit tot mama acestora, care a incercat sa-i desparta.

A doua zi au plecat, dupa care nu si-au intrebat de sanatate mama pret de vreo doua luni de zile, pana cand fiul mijlociu a inceput sa se ingrijoreze din cauza faptului ca aceasta nu-i raspunde la telefon.

Au revenit cu totii pe insula, moment in care au inceput sa se petreaca tot felul de lucruri ciudate, ajungand sa fie urmariti de catre o femeie pe care ei o cred nebuna si sfarsind prin a fi vanati de catre o fantoma.

Cu toate ca pe aceasta insula se petrec mult lucruri care sfideaza normalul, pana la urma pana chiar si acestea pot fi explicate. Dupa care urmeaza regrete. Multe regrete, de ambele parti.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *