The Producers

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

The-Producers

The Producers este un serial coreean despre viata agitata a persoanelor din spatele productiilor de divertisment, din cadrul companiei KBS. Termene limita, mult stres, situatii complicate, situatii amuzante, insa si frumoase povesti de dragoste, acestea fiind doar cateva dintre lucrurile pe care le puteti vedea in “The Producers”. The Producers a fost lansat in anul 2015, luna mai, si contine un numar total de 12 episoade.

Viata in cadrul companiei KBS este una extrem de agitata, foarte putini fiind cei care sunt capabili de tot ceea ce inseamna responsabilitatile pe care le presupune un astfel de loc de munca, cu atat mai mult cei care se ocupa direct de procesul de productie al serialelor coreene, show-urilor live si asa mai departe. In fiecare an, o multime de persoane doresc sa lucreze pentru KBS, insa doar o parte dintre acestea isi pot vedea visul implinit.

Unul dintre oamenii care se pregatesc sa lucreze in cadrul companiei sud-coreene, este Baek Seung Chan, un tanar al carui vis era sa ajunga procuror, insa care, pana la urma, a decis ca este mai bine sa urmeze ceea ce-i spune inima si sa se angajeze la KBS, pentru a fi mai aproape de femeia pe care o iubeste in secret.

Pana la a ajunge langa aceasta, trebuie sa se grabeasca sa nu intarzie la ceremonia de bun-venit a noilor angajati, asa ca isi parcheaza masina repede si, spre surprinderea lui, imediat ce iese din aceasta, este intampinat de catre o persoana de la KBS, care are sarcina de a-i filma pe noii veniti in cadrul firmei. Se obisnuieste destul de repede cu inedita situatie, mai ales ca in jurul camerelor de luat vederi se va afla si el, si paseste grabit catre noul sau loc de munca. Ajunge in cladirea KBS, una foarte frumoasa, moderna, si, in continuare, depune juramantul de loialitate fata de aceasta firma, luandu-si angajamentul de a respecta si promova principiile si traditiile ei.

De cealalta parte, langa masina lui se afla parcata alta masina, una mai mica si rosie, careia i-a blocat usa din partea stanga, fara sa-si dea seama. In interiorul ei se afla o femeie care se grabeste si ea sa ajunga la munca, nu inainte de a verifica daca arata bine si de a ajusta anumite lucruri in legatura cu infatisarea ei. Isi repeta, in mare, ce are de facut in acea zi, vedetele pe care trebuie sa le contacteze si incearca sa iasa din masina. Din pacate pentru ea, atunci cand deschide portiera masinii, o loveste de autoturismul lui Seung Chan, un Mercedes nou. Pana la urma reuseste sa iasa din masina si observa stricaciunile produse, sperand ca nimeni nu a vazut ca ea este cea vinovata.

Nu doar ca este cineva care a vazut, ci si a filmat, ca doar sunt cameramani peste tot, pregatiti sa-i intampine pe angajatii noi. Acum nu mai are ce face si trebuie sa dea de proprietarul masinii, oftand din greu, deoarece stie ca repararea unui astfel de autoturism este una costisitoare.

Acea femeie se numeste Tak Ye Jin si este chiar persoana pentru care Seung Chan a venit la KBS.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *