The Reason I Get Drunk

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The Reason I Get Drunk

Beau atat de mult pentru ca-mi place, sau pentru a scapa de probleme, sau fiindca voi gasi oricum un motiv pentru a justifica acest obicei care imi va distruge viata, in cazul in care consum alcool fara masura. Adio prieteni, familie si sanatate, dar ce mai conteaza, noi sa ne simtim bine, atat timp cat mai putem face acest lucru. The Reason I Get Drunk este un serial coreean de comedie, in care patru persoane care nu au prea multe lucruri in comun, in afara de obiceiul de a consuma alcool in cantitati mari, ajung sa-si povesteasca dramele prin care trec, cum altfel, la un paharel mic de licoare bahica. The Reason I Get Drunk a fost lansat in anul 2014, luna decembrie, si are un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

Doua femei si doi barbati, care ajung mai mult sau mai putin cu voia lor intr-un bar destul de misterios, la aceeasi masa. Pentru un om treaz toata aceasta situatie ar fi una cel putin ciudata, insa lor nu prea le pasa, deoarece sunt deja ametiti bine si daca pot bea in continuare, fericirea este maxima. Asa cum se intampla de obicei, cu gradele pe masa si prieteniile se leaga destul de repede, cei patru incercand sa justifice dependenta lor de alcool.

Primul dintre acestia este un adolescent, pentru care bautura reprezinta un mod rapid de a se descatusa de problemele pe care le are. A invatat sa bea de la cel mai destept baiat al clasei, cel care nu ar fi fost banuit niciodata ca este un consumator destul de viteaz. Alcoolul a venit pentru el ca o eliberare, ca o modalitate de a prinde curaj sa faca ceea ce nu indraznise pana atunci. Desigur, nu tocmai lucruri bune.

A doua persoana este o femeie tanara, care nu are prea mult noroc in ceea ce priveste locul de munca. Dupa multe cautari, dupa ce a reusit in sfarsit sa-si gaseasca un job, a aflat ca pentru a fi un angajat cu norma intreaga trebuie sa accepte multe abuzuri. Printre acestea, trebuie sa bea fara masura cu ai ei colegi de munca si sa indure multe alte nedreptati. Singura problema ar fi ca atunci cand bea nu mai poate sa-si filtreze vorbele, asa ca intr-o zi nu a mai rabdat si le-a spus ce are pe suflet.

A treia persoana este tot o femeie, casatorita si cu doi copii. Simtind ca familia ei nu o apreciaza asa cum trebuie, a inceput sa caute dragoste in alta parte. Si ce sa vezi, a aterizat direct in bratele unui degustator de vinuri, tanar, grijuliu, atent, rafinat si iubaret. Toate bune, doar ca rafinamentul costa si vine pe nota de plata a restaurantului, cea pe care ea este nevoita sa o achite de fiecare data.

Ultimul, dar nu cel din urma, este un barbat caruia ii place sa bea… pentru ca-i place sa bea. Este indragostit de bautura, iar atunci cand sotia l-a pus sa aleaga intre familie si alcool, pentru ca avea probleme cu ficatul din cauza licorii magice, acesta a stat ceva timp pe ganduri.

In continuare, ceea ce trebuia sa fie o seara de neuitat, s-a transformat pana la urma in altceva. In ce, va las sa vedeti.

The Reason I Get Drunk este un serial coreean de comedie, in care poti observa atat partea amuzanta a consumului excesiv de alcool, precum si fata deloc placuta a acestuia.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *