The Reason I’m Getting Married

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

The Reason I'm Getting Married

Ne casatorim pentru a avea pe cineva alaturi, la bine si la greu, care sa ne iubeasca pentru totdeauna. Cu toate ca stim aceste lucruri, inainte de a ne casatori dorim tot felul de dovezi care sa ne asigure ca am ales persoana potrivita, deoarece oamenii au nevoie mereu de reconfirmari. Cand acestea nu vin asa cum ne-am dori, incepe drama, chiar daca persoana draga ne dovedeste prin tot ceea ce face ca ne iubeste, nefiind nevoie intotdeauna sa apeleze la cuvinte. The Reason I’m Getting Married este un serial coreean de dragoste, despre un cuplu care intampina o multime de dificultati, insa nimic nu poate fi prea greu si de nerezolvat atunci cand vine vorba despre iubire adevarata. The Reason I’m Getting Married a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

El si ea formeaza un cuplu de peste sase ani de zile, suficient timp pentru a face pasul urmator. Trebuie sa se casatoreasca in curand, asa ca ea incepe sa se ocupe de toate cele necesare. Singurul lucru de care ar mai trebui sa aiba grija, ar fi chiar iubitul ei, fiindca acesta nu pare din cale afara de entuziast, chiar daca urmeaza unul dintre cele mai fericite momente din viata lor. Discuta destul de des in contradictoriu, insa nu-i vorba despre vreo cearta serioasa, ci, mai degraba, despre harjoneli ca intre indragostiti. Aceasta doreste sa afle de la el de ce vrea sa se casatoreasca impreuna cu ea, insa el ocoleste mereu raspunsul. Deocamdata nu intelege de ce evita mereu raspunsul, insa, pana la urma, isi va da seama care este adevaratul motiv.

Ea si-ar dori o nunta grandioasa, ca in povesti, doar ca astfel de nunti costa mult, lucru pe care il afla destul de repede atunci cand merge sa ceara informatii despre preturile unui restaurant de lux. Nici rochia de mireasa pe care a ales sa o probeze nu este una ieftina, inchirierea acesteia costand o avere. Doreste sa aleaga respectivul local, insa chiar si pachetul minim este unul mult prea scump pentru ea, asa ca se resemneaza la gandul ca va fi nevoita sa aleaga altceva.

Si cum proba ea rochia, se intalneste cu un fost prieten, care inca o iubeste, desi a fost refuzat in favoarea celuilalt, cu sase ani in urma. Ea crede ca el lucreaza acolo ca un simplu angajat, insa el este proprietarul afacerii, facand parte dintr-o familie foarte bogata. Auzind ca nu-si permite sa faca nunta acolo, aranjeaza sa para ca ea ar fi castigat un concurs, obtinand pachetul cel mai costisitor.

Mai departe, fostul amic o cauta mereu, incercand sa ajunga la inima ei, iar ea se cearta cu barbatul pe care il iubeste, cel care ar fi trebuit sa o ia de nevasta. Urmeaza momente destul de confuze, in care ea trebuie sa il aleaga pe cel langa care isi va petrece toata viata.

The Reason I’m Getting Married este un serial coreean despre oameni care se iubesc si isi arata acest lucru in felul lor.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *