The Slave Hunters

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The-Slave-Hunters

The Slave Hunters este un serial coreean de actiune, despre vremuri de mult apuse ale istoriei Coreei de Sud, atunci cand oamenii nu erau considerati cu totii ca fiind egali intre ei, existand si cei care nu beneficiau de prea multe drepturi, sclavii. Sclavii din timpul dinastiei Joseon capatau aceasta pozitie joasa in societate, fie la nastere, fie atunci cand erau oamenii normali erau condamnati pentru fapte grave. Atunci cand acestia fugeau de la stapanii lor, trebuia sa existe cineva care sa-i aduca inapoi, rolul fiind indeplinit de catre vanatorii de sclavi. The Slave Hunters a fost lansat in anul 2010, luna ianuarie, si contine un numar total de 24 de episoade.

The Slave Hunters este povestea unui om care provine dintr-o familie nobila si care se indragosteste de una dintre sclavele familiei sale. Asa cum era de asteptat, parintii lui nu sunt de acord cu respectiva relatie si decid sa o pedepseasca aspru pe femeia care s-a indragostit de fiul lor, izoland-o intr-o baraca, in speranta ca va muri de sete. In incercarea de a-si salva sora, fratele sclavei da foc casei familiei respective, nu inainte de a-l taia pe fata cu un fel de secera, pe cel care era indragostit de sora lui. Mai mult, casa se prabuseste peste acesta, cei doi, fratele si sora, reusind sa fuga si crezand ca el a murit.

In continuare, acestia reusesc sa faca rost de suficienti bani pentru a cumpara un registru care sa dovedeasca faptul ca provin dintr-o familie libera, in incercarea lor de a scapa de vanatorii de sclavi schimbandu-si si numele.

Mai departe, aceasta se indragosteste de un om care este si el sclav. Nu mereu a avut acest statut social, cu putin timp in urma fiind general in armata printului mostenitor al Chinei. Din cauza uneltirilor, acesta a ajuns sa fie acuzat de furt, fiindu-i luata calitatea de om liber. Dupa ce a devenit sclav, a fost trimis la munca silnica, insa a reusit sa scape de acolo si, impreuna cu ea, incearca sa fuga pe insula Jeju. Ea incearca sa ajunga acolo, pentru a scapa de un nobil care o forta sa se casatoreasca impreuna cu el.

Din pacate pentru cei doi, acest lucru nu este usor de facut, mai ales ca el este urmarit de catre vanatorii de sclavi. Printre cei trimisi sa-l prinda se afla si el, cel care in trecut a fost iubitul ei si care si-a petrecut ultimii zece ani de zile in incercarea de a o gasi si a se razbuna pe ea pentru ceea ce i-a facut. El inca nu stie ca ea este alaturi de cel pe care ar trebui sa-l captureze, insa va afla in curand.

The Slave Hunters este un serial coreean despre oameni care prima data se iubesc, insa care, din cauza altora, a evenimentelor care au loc, ajung sa se urasca si sa doreasca razbunare. O razbunare catre care se ajunge dupa foarte multi ani de zile, cautarea nefiind stopata niciodata. Cu toate acestea, oare doi oameni care s-au iubit atat de mult vor fi capabili sa-si faca rau unul altuia din nou?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *