The Strange Cohabitation

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The-Strange-Cohabitation

Sunt destul de dese cazurile in care oamenii incearca sa-si faca dreptate singuri, orbiti de furie si de dorinta de razbunare. Despre asa ceva este si The Strange Cohabitation, despre oameni care nu mai apeleaza la justitie pentru a li se face dreptate, deoarece nedreptatea este atat de mare, incat nu ar mai putea fi reparata niciodata. Oameni care doresc sa se razbune, fantome care incearca sa-si gaseasca linistea si multe schimbari de situatie, fac din The Strange Cohabitation un serial coreean plin de actiune, usor si placut de urmarit. The Strange Cohabitation a fost lansat in anul 2013, luna septembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

The Strange Cohabitation este povestea unui barbat care si-a pierdut sotia cu trei luni in urma, atunci cand aceasta a fost violata si omorata in propria casa. Nu-si poate ierta acest lucru, considerand ca ar fi putut sa o apere daca ar fi ajuns mai devreme acasa, asa cum trebuia. Nu a putut sa vina mai repede, deoarece este politist, iar aceasta meserie nu este una care presupune intotdeauna un program fix. Chiar si seful lui se simte vinovat, pentru ca ar fi trebuit sa-l lase sa plece acasa in acea zi. I-a promis ca el va fi cel care-l va prinde pe criminal, insa cel care si-a pierdut sotia nici nu vrea sa auda despre asa ceva. Vrea sa-l prinda chiar el si, daca s-ar putea, chiar sa-l omoare. Ar fi reusit sa-i ia viata, atunci cand l-a prins, daca seful lui nu l-ar fi oprit la timp. L-a oprit si l-a suspendat, pentru a incerca sa-l ajute sa-si revina.

Nu doar ca nu prea poate sa-si revina, insa s-a apucat si de bautura, deoarece durerea pe care o simte este insuportabila. Nu a mai suportat nici macar sa locuiasca in aceeasi casa, deoarece spiritul sotiei sale era prezent si el acolo in fiecare zi. Astfel, s-a mutat in alt apartament, insa nici aici nu poate sa-si gaseasca linistea, deoarece o alta fantoma i-o tulbura. Este vorba despre o femeie care a fost ucisa in aproximativ aceleasi conditii ca si sotia sa, insa criminalul ei inca nu a fost prins. Acea “fantoma” doreste sa se razbune pe toti cei care i-au facut rau, cu intentie sau fara. Si sunt destui, asa ca are ceva de lucru.

Daca problemele acestuia nu erau de ajuns, mai trebuie sa-i suporte si pe noii sai vecini, niste persoane pe cat de fricoase, pe atat de ciudate. Si mai ciudat este ca acestia incep sa moara pe capete, cu totii avand legatura cu femeia care a fost omorata in apartamentul in care el s-a mutat. Iar femeia respectiva are legatura cu el si cu o colega politista.

Chiar daca la inceput totul pare destul de incalcit, cum nu se poate mai complicat, pana la urma chiar si cele mai dificile si greu de inteles lucruri pot fi explicate logic.

The Strange Cohabitation este un serial coreean de vazut, insa nu noaptea si nu singuri, deoarece, pana vine explicatia logica, va puteti speria destul de serios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *