The Taste of Curry

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

The-Taste-of-Curry

Degeaba ai cele mai bune ingrediente, daca nu stii sa prepari un curry asa cum trebuie. Pe langa reteta cea buna si secreta, pe langa ingredientele organice pe care deja la folosesti, mai trebuie dragoste. Fara iubire nu iese un sos de calitate, nici un serial coreean bun. Din fericire, The Taste of Curry contine toate ingredientele necesare pentru a putea spune despre el ca este un serial coreean reusit. Scurt, dar bun. The Taste of Curry a fost lansat in anul 2014, luna februarie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

Ea este o tanara, in jurul varstei de treizeci de ani, care detine un mic restaurant, unde clientii pot servi o delicioasa portie de curry. Delicioasa in opinia ei, nu si a clientilor. De fapt, are un singur client fidel, care indura cu stoicism minunatul ei preparat, pentru ca-i indragostit de ea. Ceilalti nu au mai revenit niciodata si nici nu i-au putut spune adevarul despre sosul ei, pentru a nu-i frange inima.

Nici clientul ei fidel nu-i poate spune in fata ceea ce crede cu adevarat despre al ei curry, preferand sa vina pe ascuns, dimineata, si sa-si deseneze pe geam nemultumirile.

La fel s-a intamplat si in dimineata in care l-a intalnit pe el, cel care s-a furisat in spatele ei pentru a putea citi ce scrie pe geamul de la intrarea in restaurant, geam pe care ea se chinuie mereu sa-l stearga. Speriata de cel care a aparut dintr-o data in spatele ei, l-a lovit pe acesta in cap cu sacosa in care avea alimente. El a cazut, dupa care si-a revenit cat de cat, ca mai apoi sa o sperie iar, cand a observat ca in urma loviturii capul tanarului a inceput sa sangereze. De parca asta nu era de ajuns, acesta mai si mirosea puternic a alcool.

In continuare, cei doi au mers la politie, el sustinand ca nu-si mai aduce aminte nimic in urma loviturii primite. Nu-si mai aminteste nici macar cum se numeste, asa ca trebuie sa aiba grija cineva de el pana isi revine, identificarea acestuia cu ajutorul amprentelor necesitand prea mult timp.

Si cine sa aiba mai bine grija de el, daca nu ea? Nu-i de acord din prima, insa pana la urma nu are ce face, deoarece se gandeste ca este mai bine asa, decat sa-i plateasca daune.

Odata ajunsi la restaurant, acesta observa ca bate vantul pe acolo, deoarece in afara de acel client fidel al ei, nimeni nu ii calca pragul. Se lamureste repede de ce, dupa ce gusta din curry, insa, spre deosebire de ceilalti, ii spune verde-n fata ca nu-i bun.

Chiar daca si ea este genul de persoana directa, indrazneala acestuia nu i-a cazut tocmai bine, deoarece nimanui nu-i place sa fie criticat, in legatura cu orice. Se mai linisteste atunci cand pana si mama acesteia ii spune ca sosul nu-i unul bun, deoarece a invatat de la ea sa-l faca si nici ei nu-i iese, asa ca ar trebui sa aprecieze sinceritatea celui care a fost direct cu ea si sa-l ia de barbat, pentru ca macar nu o va insela.

Chiar daca in fata lui tine aproape mereu scutul ridicat, incercand sa fie cat mai rece si nepasatoare cu el, acesta este un semn bun ca a inceput sa-i pese destul de mult de mai tanarul ei coleg. Cel care arata si bine, face si un curry excelent, spre deosebire de al ei, curry care ii aduce aminte de cel pe care tatal acesteia i-l prepara in copilarie.

In continuare, ea se indragosteste din ce in ce mai tare de el, ajungand sa se gandeasca in permanenta la acesta, iar el se apropie si mai mult de ea, pana cand isi da seama ca trebuie sa-i spuna adevarul.

Un adevar care doare si o dragoste imposibila…

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *