The Ultimate Miracle

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The Ultimate Miracle

Atunci cand oamenii afla ca mai au putin timp de trait, nemaiavand la cine sa apeleze pe aceasta lume, incearca sa-si indrepte atentia catre divinitate. Au nevoie de un miracol, sau macar de cineva langa care sa-si petreaca ultimele clipe, deoarece nu vor sa fie singuri in acele clipe. The Ultimate Miracle este un serial coreean despre lucruri pe care majoritatea oamenilor le considera banale, insa care reprezinta adevarate comori pentru cei care nu mai au prea mult timp la dispozitie. The Ultimate Miracle a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

The Ultimate Miracle este povestea ei, a unei doctorite care ii opereaza doar pe acei pacienti care au sanse mari de a supravietui. Procedeaza asa, deoarece nu mai crede in miracole, preferand sa le spuna pacientilor adevarul, decat sa-i minta. Inainte credea si ea in miracole, pana in momentul in care a pierdut un pacient de care se atasase foarte mult si caruia ii promisese ca il salveaza. Ceilalti medici au avertizat-o ca operatia nu are sanse prea mari de reusita, insa acel baiat nu mai avea oricum prea mult timp la dispozitie, fiind bolnav la ficat, asa ca a zis sa incerce sa-l salveze.

Nu mai crede in miracole, insa totul este pe cale sa se schimbe, atunci cand directorul spitalului ii spune ca a pus un diagnostic gresit unui fost pacient, pe care il anuntase ca mai are doar trei luni de trait, deoarece are cancer la ficat. Nedorind sa accepte ca a gresit, mai ales ca asta insemna patarea imaginii spitalului si un posibil proces, a plecat in cautarea fostului ei pacient.

In momentul in care l-a gasit, a observat ca acesta a adunat o comunitate de oameni pentru medicii nu mai pot face prea multe lucruri, el fiind liderul ei, incercand sa le convinga pe toate acele persoane ca miracolele se pot intampla, la fel ca in cazul lui, cel care traieste si acum, dupa doi ani de zile de la data la care ea ii spusese ca mai are de trait doar trei luni. Acestia il asculta si participa, impreuna cu el, la tot felul de activitati menite sa le faca viata mai usoara.

In continuare, aceasta afla de la un jurnalist ca omul respectiv a fost condamnat de mai multe ori pentru inselatorie si decide sa-l confrunte, doar ca pana la urma isi da seama ca desi ceea ce face el acolo nu poate fi numit miracol in adevaratul sens al cuvantului, pentru cei care nu au pe nimeni si nici prea mult timp de trait, exact asta inseamna.

The Ultimate Miracle este un serial coreean despre oameni care nu mai au absolut nici o speranta de a trai si care-si doresc pe cineva aproape, care sa ii faca sa se simta mai bine, sa rada, sa uite de durere. Este vorba despre gesturi mici pentru unii, insa uriase pentru altii. Chiar si cei care nu le inteleg prea bine din prima, ajung sa isi dea seama cat de important este acel om pentru comunitatea din care face parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *