The Unwelcome Guest

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The Unwelcome Guest

The Unwelcome Guest este un serial coreean despre cat de mult rau pot provoca oamenii atunci cand doresc sa scape ei, sau sa-i scape pe altii, de rigorile legii. Ceea ce pentru ei inseamna continuarea unei vieti bune, pentru cei nedreptatiti reprezinat un adevarat cosmar. Un cosmar ce se doreste a fi razbunat. The Unwelcome Guest a fost lansat in anul 2013, luna decembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

Cum ar fi sa te trezesti intr-o zi cu o persoana in casa ta, care doreste sa se instaleze acolo? Nu cred ca ar fi ceva tocmai obisnuit sau placut. Asta i se intampla lui, un fost politist. Ajunge acasa si descopera ca un tanar a intrat in locuinta lui si doreste sa i se ofere o camera, mancare buna si chiar un telefon mobil nou.

Suna destul de ciudat prima data, dar atunci cand afli ceea ce s-a intamplat intre cei doi, nu iti mai pare stranie intamplarea. Tanarul a fost acuzat pe nedrept de o crima pe care nu a comis-o, doar pentru ca s-a aflat la locul si momentul nepotrivit. Politistul respectiv a avut grija sa-l bage acolo, ascunzand probele, si, cel mai important, adevarul. In realitate, fiica lui este cea care ar fi trebuit sa raspunda pentru ceea ce s-a intampat, chiar daca a fost un accident. Un baiat a inceput sa traga de ea, ea l-a impins, el a cazut si a murit.

Politistul nu a putut sa-si trimita fata la inchisoare, asa ca l-a ales pe el drept victima, pe tanarul care tocmai a fost eliberat, dupa sapte ani petrecuti dupa gratii. Stie ca a gresit procedand asa. Si-a cerut scuze, in timp ce era inchis i-a trimis bani de mancare, insa nimic nu poate intoarce timpul inapoi. El doreste sa se razbune pe ei pentru ceea ce i-au facut, asa ca-l ameninta ca ii va omori fata daca nu merge la politie sa povesteasca ceea ce s-a intamplat cu adevarat.

Daca politistul se caieste pentru ca a bagat un om nevinovat la inchisoare, nu la fel se poate spune si despre fiica lui, cea care crede ca poate repara orice cu bani. Ii lipseste orice urma de bun-simt sau omenie fata de cel care a fost nevoit sa isi petreaca o buna parte din viata in inchisoare, neavand nici cea mai mica vina.

O parte importanta, deoarece nu mai are mult timp de trait, fiindca sufera de o boala aflata in faza terminala. Viata este nedreapta, el neintelegand de ce persoanele care i-au facut atat de mult rau sunt cum nu se poate mai bine, iar el trebuie sa moara.

Pana la urma, dupa mult timp de gandire si multe framantari interioare, batranul politist ia decizia corecta, chiar daca nimeni nu l-ar mai fi putut obliga.

The Unwelcome Guest este un serial coreean foarte trist, o adevarata drama, despre cum viata este uneori atat de nedreapta cu unii care nu merita sa pateasca niste lucruri atat de rele.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *