The Women’s Room

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

The-Womens-Room

The Women’s Room este o drama careia i se potriveste de minune zicala ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. O femeie ajunge sa piarda aproape tot ceea ce are, dupa ce a fost mult prea buna cu persoane care nu meritau si care, intentionat, i-au transformat viata intr-un cosmar. Un cosmar care nu poate dura pentru totdeauna, deoarece adevarul va iesi pana la urma la suprafata, iar lucrurile se vor indrepta. Cel putin, acelea care mai pot fi indreptate. The Women’s Room este un serial coreean care a fost lansat in anul 2013, luna august, si care contine 119 episoade.

The Women’s Room este povestea unei femei ajunge sa piarda aproape tot ceea ce are, deoarece a dorit sa le ajute pe doua femei, mama si fiica, sa aiba un adapost deasupra capului. Cele doua erau foarte sarace, ei i s-a facut mila de ele si le-a invitat sa locuiasca acasa la ea. Ea este o persoana pentru care banii nu sunt o problema, fiind vicepresedintele hotelului unde tatal ei este director general, functie pe care cel mai probabil ea o va ocupa mai tarziu. Sau cel putin asa ar trebui sa se intample.

Din nefericire pentru aceasta, bunatatea ii este rasplatita cu rautate din partea celor doua, invidia facadu-si loc in sufletele loc. Mama acesteia, o femeie cu mult mai multa experienta de viata decat ea, a observat rautatea celor doua si a incercat sa o avertizeze, insa ea nu a ascultat-o, crezand ca se insala.

Nu s-a inselat deloc, deoarece acestea au pus la cale un plan foarte bine gandit, in incercarea de a intra in posesia a tot ceea ce are.

In primul rand, cea tanara, pe care acum deja o considera prietena ei buna, a inceput sa-i seduca prietenul, reusind sa-l atraga de partea ei. Mai apoi, l-a convins pe acesta sa o ajute sa-i bage “rivalei” tatal la inchisoare, pentru coruptie. Daca toate astea nu erau de ajuns, a reusit sa o demita si pe ea din functia de vicepresedinte, ca mai apoi sa-i incendieze casa, mama acesteia murind in urma acelui incendiu.

Astfel, dupa ce tatal ei a reusit sa iasa din inchisoare, din cauza problemelor medicale pe care le are, acestia au ramas pe drumuri, alaturi de sora ei.

In continuare, ea reuseste sa se angajeze in cadrul unui restaurant, ajutata de catre un prieten bun si, impreuna cu acesta, decide sa se razbune pe femeia care i-a provocat atat de multe probleme.

Nici nu trebuie sa se zbata ea prea mult, deoarece femeia care acum este casatorita cu barbatul care ar fi trebuit sa devina sotul ei, isi creeaza probleme singura, dupa ce si-a mintit noua ei familie  ca este insarcinata.

Incepe sa aiba probleme cu soacra ei, cu banii si cu legea, atunci cand cea careia i-a facut atat de mult rau depune o plangere penala impotriva ei. In cadrul procesului, aceasta recunoaste tot ceea ce a facut si este condamnata la inchisoare pe viata.

Viata destul de scurta, deoarece sufera de o boala care nu ii mai lasa prea mult timp la dispozitie in incercarea de a se cai pentru faptele ei, deci ar trebui sa se grabeasca.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *