Three Days

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Three-Days

Three Days este un serial coreean de actiune, despre o echipa de oameni dedicati presedintelui Coreei de Sud, care are doar trei zile la dispozitie pentru a incerca sa il gaseasca si sa-i salveze viata. Three Days a fost lansat in anul 2014, luna martie, si contine un numar total de 16 episoade.

Han Tae Kyung este unul dintre oamenii care au grija de siguranta presedintelui Coreei de Sud. Un presedinte care s-a bucurat de multa simpatie din partea celor care l-au ales, cel putin in primul an de mandat, insa care, dupa mai bine de trei ani de cand ocupa cea mai inalta functie in stat, a inceput sa aiba probleme in ceea ce priveste increderea oamenilor in el. Mai mult de atat, pe langa lipsa de incredere a oamenilor care l-au votat, exista si un procuror care ii verifica averea de dinainte de a deveni presedinte, pentru a vedea daca aceasta s-a marit considerabil de cand a devenit primul om al Coreei de Sud.

In incercarea de a scapa de oamenii care il critica si de toate problemele pe care le are, presedintele a decis sa isi ia o mica vacanta. Nu si-a luat doar o mica vacanta, ci l-a luat cu acesta si pe omul sau de incredere, care, alaturi de altii, se ocupa de siguranta sa.

Pana a se ocupa de securitatea presedintelui tarii sale, Han Tae Kyung are alte griji pe cap. Cea mai importanta dintre acestea, ar fi starea de sanatate a tatalui sau, care a fost implicat intr-un accident auto, iar acum se afla internat in spital, in stare grava. Chiar daca trebuie sa fie non-stop la dispozitia presedintelui Coreei de Sud, acesta nu a putut sa nu mearga sa-si vada tatal, chiar si daca numai pentru o clipa, deoarece a fost nevoit sa se intoarca la munca. O munca la care nu se mai poate concentra atat de bine, din cauza starii de sanatate a tatalui sau.

Astfel, atunci cand presedintele a mers sa viziteze o piata locala, asupra acestuia a fost aruncat un praf alb. Dupa acest eveniment, Han Tae Kyung a fost cel mustrat, deoarece superiorii sau au considerat ca nu si-a indeplinit sarcinile de serviciu asa cum trebuie. Ceea ce nu stiu superiorii acestuia, este ca exact in acel moment Han Tae Kyung a primit un mesaj in care a fost anuntat ca tatal sau a murit. Suparat ca el a fost cel in capul caruia s-au spart toate ulcelele, Han Tae Kyung a renuntat la pistol si legitimatie si a plecat sa-si inmormanteze tatal.

Acolo, o femeie il abordeaza si ii spune ca accidentul tatalui sau, un inalt oficial guvernamental, se prea poate sa nu fi fost chiar o intamplare si il intreaba daca a primit un plic alb din partea acestuia. El ii raspunde ca nu, dupa ce afla ca femeia respectiva este politist.

In continuare, la Han Tae Kyung ajunge vestea cum ca viata presedintelui ar fi in pericol, asa ca incearca sa ajunga la acesta, insa nu este lasat de catre colegii sai, deoarece nu are legitimatia la el. In clipa imediat urmatoare, se aud trei focuri de arma in interiorul casei de vacanta a presedintelui, iar atunci cand acestia se grabesc sa vada ce s-a intamplat, descopera ca presedintele a disparut.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *