Tinerii cumpara carti

carti tineret

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Va scriam eu pe aici, ca in copilarie am citit o multime de carti, insa a venit Internetul si peste mine, iar placerea de a lectura s-a transformat in plictiseala, informatia fiind, in aceste zile, la un click distanta de noi.

Cu toate astea, am observat ca tinerii inca mai cumpara carti, pe care, probabil, le si citesc.

Mi-am dat seama de acest lucru, atunci cand am scris articolul in care precizam faptul ca il voi vota pe Ponta in turul doi.

Dupa ce am scris acel articol, l-am postat in cateva grupuri de pe Facebook, inclusiv in cel denumit “Regie”, chiar daca stiam ca pe acolo este plin de iohannisti. Iohannistii sunt cei carora Iohannis poate sa le faca orice, inclusiv sa le bage mana in gura, la propriu, caz in care ei ar afirma cu tarie, ca mana a fost a lui Ponta, deoarece gustul difera.

Ei bine, dupa ce am postat acolo articolul, am fost injurat in ordine alfabetica si invers, cat pentru un an de zile. Mai mult, mi-a fost interzis accesul la acel grup de Facebook.

Ambele lucruri nu ma deranjeaza prea tare, primul pentru ca m-am nascut si am crescut in Bucuresti, nu tocmai in centru, asta inseamna ca am auzit si spus destule lucruri asemanatoare, atunci cand eram mic, asa ca vorbele lor imi suna a muzica de Bach, iar al doilea, pentru ca mai sunt si alte conturi inscrise in acel grup si daca vreau sa-i trollez, o pot face fara probleme.

Tinand cont ca majoritatea celor care imi adresau acele “insulte”, nu stiau sa scrie corect in romana, cum sa te deranjeze faptul ca te injura niste semi-analfabeti?

Daca vrei sa ma jignesti si doresti sa ai macar o sansa de a face acest lucru, spune-mi ceva destept, pentru ca sa injure stie orice zidar.

In cazul in care vreau sa-ti stric ziua, o pot face atat de finut, incat sa nu ai niciodata posibilitatea sa te indrepti impotriva mea.

Trecand peste asta, unii dintre cei care au citit respectivul articol, au dat click atunci pe reclama Profitshare si au cumparat carti, zilele trecute, de la eMAG.

Astfel, am aflat ca tinerii inca mai cumpara carti si ca primesti un comision destul de bun pentru acest lucru, de zece procente.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *