Toate ratatele care nu se pricep la nimic, devin PR

piariste proaste

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Vreau sa lamuresc un lucru, inca de la inceput, sa nu existe confuzie: nu ma refer la fetele care mi-au trimis acele e-mailuri, despre care am scris aici. Acolo am clarificat situatia si am facut-o intr-un mod decent, pentru ca nu puteam altfel, tinand cont ca persoanele respective nu m-au deranjat prea tare.

Acest articol are o tinta precisa, asa cum ar zice niste clasici in viata: „Mesajul e clar si nu se-ndreapta catre Marte”.

Dupa cum spune si titlul, toate ratatele care nu se pricep la nimic, fie devin PR, fie videochatiste. Sau ambele.

Cum arata o piarista ratata:

– cand o intrebi despre lucrurile practice pe care stie sa le faca, nu va sti ce sa-ti raspunda.

– se vede pe fata ei ca este proasta. Nu te da la barfa cu persoanele proaste! In cazul in care nu stii ce inseamna prostia pura, te poti uita la aceasta emisiune, care-i foarte tare, acolo fiind explicate bine lucrurile.

– daca nu ai apucat sa-i vezi fata si ai facut greseala sa te bagi cu ea in seama, fugi cat mai repede! Cei doi neuroni ai ei, conduc inspre un coeficient de inteligenta foarte scazut, care poate fi molipsitor.

– in cazul in care se imbraca ciudat, poate fi un semnal destul de clar ca este o piarista ratata. Stiti voi, precum fata babei cea urata, din basmele de Ion Creanga.

– confectioneaza tot felul de lucruri ciudate, chicioase, dezgustatoare. Ea le considera arta, fiindca toate proastele cred ca ele creeaza. Din pacate pentru ea, toti oamenii normali ii vor cataloga obiectele ca fiind realizate de o creatura care reprezinta doar un experiment nereusit al laboratoarelor naSA(T).

– este aroganta. Prostia sta mana in mana cu aroganta, doar ca aici discutam despre un miriapod uman.

– are tatuaje dubioase. Daca sunt intrunite conditiile de mai sus, tatuajul dubios vine ca o confirmare a faptului ca ai de a face cu o piarista ratata, care in timpul liber s-a ocupat (minim) si cu videochatul. Macar la ala se pricepe!

– este gata oricand sa-si multumeasca seful pentru inca o data. Cu toate acestea, moralitatea ei scazuta o impinge in a-ti da lectii de moralitate.

– consuma alcool din belsug. Este superb sa vezi o femeie beata, nu-i asa? Aici ar fi de inteles, pentru ca daca aduni seful de mai sus, cu ideea de mai jos, apar dramele.

– a fost iubita si abandonata de multe ori. Cine naiba ar sta cu descrierea mea de mai sus? Chiar si asa, este prima care da sfaturi despre relatii si viata de cuplu.

Acestea ar fi doar o parte din lucrurile de care daca tineti cont, nu veti avea de a face cu piariste ratate.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *