Top 5 al celor mai sadice filme

masca de gaze

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Top 5 al celor mai sadice filme văzute de mine:

1. Akmareul boatda (2010) – I Saw the Devil – L-am văzut pe Diavol

Akmareul boatda abundă în scene de o violenţă rar întâlnită în filmele pe care le vedem noi de obicei, cele europene sau chiar şi americane, însă nu pentru acest lucru ocupă locul întâi în topul celor mai sadice pelicule văzute de mine. Se clasează pe primul loc fiindcă sud-coreenii, şi în general asiaticii, ştiu cel mai bine cum să îmbine cruzimea cu arta, pentru a da naştere unor capodopere ale genului, aşa cum este şi Akmareul boatda, cel care este notat în prezent cu un binemeritat 7,8 pe IMDb.

Acţiunea filmului înseamnă un singur lucru: răzbunare pură, însă nu una scurtă şi imediată, ci lentă şi dureroasă. Dacă nu sunteţi suficent de sensibili pentru a vedea un asemenea film, vi-l recomand cu plăcere.

2. The Human Centipede 1 şi 2 (2009 – 2011) – Miriapodul Uman

Aceste două filme au fost interzise în multe ţări, din cauza violenţei extreme pe care o poţi vedea în ele, precum şi a obscenităţii în doze mult prea mari, despre care s-a considerat că poate leza integritatea privitorului.

Eu aş spune că nu sunt atât de sadice, precum sunt de dezgustătoare. Conţin atât de multe scene care îţi pot întoarce cu uşurinţă stomacul pe dos, încât trebuie să fii foarte bine pregătit mental înainte de a le vedea.

Şi ca o veste bună pentru fanii acestui tip de film, dacă există aşa ceva, a fost anunţată şi cea de a treia parte a filmului, The Human Centipede III (Final Sequence) însă data de lansare nu este încă ştiută.

3. Saw (2004 – 2010) – Puzzle mortal

Nu poţi să faci un top al celor mai sadice filme, fără să incluzi în el şi cele şapte filme ale seriei “Saw”. Saw este un adevărat thriller psihologic, care conţine atât multe scene sângeroase, la care te poţi uita cu greu, cât şi unele care te vor ţine în suspans, vor reuşi să-ţi capteze atenţia pe toată durata filmului. Primul Saw a însemnat mai mult suspans şi mai puţină cruzime, iar ultimul a reprezentat aducerea tehnologiei 3D în sprijinul sadismului.

4. Big Bad Wolves (2013) – Lupoii cei răi

Un film pe care marele regizor Quentin Tarantino l-a catalogat drept cel mai bun al anului 2013 şi când un astfel de colos al cinematografiei mondiale afirmă aşa ceva, trebuie să-i iei vorbele în serios şi să-l vezi.

Filmul este plin de scene în care sadismul, violenţa cea fără de remuşcări, îşi are locul său foarte bine stabilit. Este un film bun, numai şi pentru faptul că te ţine în suspans, te face să te întrebi dacă măcar relele săvârşite în el sunt îndreptate asupra unui om nevinovat sau nu, pentru că o explicaţie logică nu ai putea oricum niciodată să găseşti pentru un astfel de tratament aplicat unei fiinţe.

5. Scream (1996 – 2011) – Ţipă

Toate cele patru filme ale seriei “Scream” reprezintă violenţă combinată cu mult umor negru şi suspans. Ghostface, nebunul despre care nimeni nu ştie nimic şi care umblă îmbrăcat într-un costum de Halloween, îşi propune de fiecare dată să mai măcelărească nişte lume, fără a putea fi identificat, demascat.

10 Comments

  1. Alea sunt filme sadice? Niste jeguri, niste glume proaste, m-a apucat somnul la ele. Niste regizori si critici de doi bani, habarbisti de filme sadice.

  2. „A Serbian Film” (Srpski film), în aceiaș categorie…

  3. Hostel Trilogy cel mai tare .
    Vizioanare placuta !

    • Am vazut trailerele de mai multe ori, atunci cand cautam astfel de filme, si nu m-au convins niciodata ca ar trebui sa le vad, insa poate candva le voi urmari.

  4. Intre timp a aparut si The Human Centipede 3. Recomand pentru fanii genului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *