Traim mereu cu grija zilei de maine

Traim mereu cu grija zilei de maine

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Atat timp cat nu esti o persoana bogata, vei trai mereu cu grija zilei de maine. Din toate punctele de vedere, incepand cu acela al banilor si terminand cu sanatatea. Atunci cand nu dispui de resurse financiare semnificative, orice lucru negativ care intervine in viata ta te afecteaza major. In zilele noastre trebuie sa ai bani pentru orice, de la plata utilitatilor, pana la asigurarea sanatatii.

Daca nu ai venituri suficiente, inseamna ca orice intamplare la care nu te astepti, va deveni un chin. Iti doresti sa ai bani pentru ziua de maine si sa nu intervina ceva care sa necesite si mai multe resurse financiare. Asta inseamna ca trebuie sa ai grija de sanatate, atat cat poti, pentru ca daca te imbolnavesti viitorul nu poate arata decat si mai rau pentru tine.

Sanatatea nu este ceva de neglijat, pentru ca daca nu ai grija de ea, cu siguranta te vei imbolnavi. Poate inainte nu era atat de rau, insa, in zilele noastre, acum cand nimic nu mai este ceea ce pare, trebuie cu atat mai mult sa avem grija de noi, pentru a reduce grija in legatura cu ziua de maine. Traim intr-o atmosfera poluata, mult mai poluata decat in trecut. Aerul devine cateodata irespirabil, in marile orase, mai ales vara. Inainte nu era asa, insa omul modern consuma din ce in ce mai mult, si nu ma refer doar la mancare.

Tot acest consum inseamna o atmosfera din ce in ce mai poluata si boli din ce in ce mai multe. Boli de tot felul, de la cele de plamani, pana la cele de inima. Nu mai este neaparat necesar sa fumezi pentru a te imbolnavi de cancer, deoarece este suficient sa traiesti intr-o atmosfera atat de poluata si poti ajunge suferi de pe urma acestui lucru.

Mancarea nu mai este nici ea la fel de sanatoasa precum era inainte, tot din cauza faptului ca indiferent daca este naturala sau mai contine si substante cancerigene, ea provine tot din aceasta atmosfera poluata. Asta inseamna ca “natural” este doar ceva pentru pacalit oamenii naivi, deoarece natural nu exista. Daca alimentele pe care le consumam mai contin si tot felul de substante artificiale, imbolnavirea este ca si asigurata. Si iar te gandesti la ziua de maine si cei vei face daca nu vei mai fi in stare sa muncesti.

Ce vei face tu, ce se va intampla cu familia ta, daca nu vei mai fi in stare sa el asiguri cele necesare? Cred ca acesta este gandul care il sperie cel mai rau pe un barbat, acela de a nu mai putea sa asigure familiei resursele financiare de care are nevoie, din diferite motive, mai ales cel al sanatatii. Grija zilei de maine nu se refera doar la noi, ci si la cei de pe langa noi. Mai ales la ei, care nu au nici o vina pentru faptul ca realitatea zilelor noastre spune ca lucrurile vor deveni din ce in ce mai rele, nu se vor indrepta catre ceva bun. Grija zilei de maine inseamna ca te temi de necunoscut si ceea ce ar putea veni odata cu el.

Cu toate acestea, putem trece peste ea cu o atitudine pozitiva. Atitudinea pozitiva nu ne scapa de rele, fiindca daca este sa se intample ceva rau, se va intampla, insa ne creeaza mult mai putin stres, ne face sa ne gandim la ziua de maine cu mai multa incredere.

Grija zilei de maine poate fi mult mai mica, daca incepem sa ne gandim la faptul ca va fi bine, in loc sa atragem mereu asupra noastra doar lucruri negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *