Trambulina lui Rogozin

Il mai stiti pe Dmitri Rogozin? Este politicianul rus, viceprim-ministru al acestei tari, care ne-a amenintat, anul trecut, ca data viitoare ne va vizita tara la bordul unui Tupolev TU-160, bombardier care poate cara cateva focoase nucleare. Asta dupa ce avionul in care era si acesta, nu a primit permisiunea de a survola spatiul aerian al Romaniei.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Asa cum era si normal, dupa aceasta declaratie, ne-am enervat cu totii, am inceput sa ne agitam si sa-i raspundem, fiecare in felul nostru, politicianului rus.

Pai cum sa spuna cineva ca ne va vizita tara intr-un avion care poate cara cateva bombite nucleare si noi sa nu zicem nimic?

Dupa ce am aruncat un ochi mai atent pe activitatea acestuia de pe retelele sociale, mi-am dat seama ca Rogozin trolleaza la greu si ca avioanele sunt unele de hartie, vorba cunoscutei melodii romanesti.

Cred ca omu’ se distreaza de minune, pentru ca a mai scris pe acolo ca viitorul continentului nostru este femeia cu barba, facand referire la Conchita Wurst, persoana care a castigat Eurovisionul, in 2014.

Nu s-a oprit aici, ci a mai scris si despre autovehiculele militare trimise de catre englezi pentru a-i ajuta pe ucraineni, ca ar fi scoase direct din muzeul de istorie.

Cea mai tare dintre declaratii, care m-a facut sa rad, recunosc, pentru ca-i usor sa faci acest lucru atunci cand nu mai este vorba despre tara ta, a fost cea despre sanctiunile internationale care afecteaza industria aerospatiala ruseasca.

Atunci, facand referire la faptul ca rusii nu le vor mai livra americanilor motoare pentru navetele care efectueaza misiuni pe Statia Spatiala Internationala, Rogozin le-a sugerat Statelor Unite sa foloseasca o trambulina pentru a-si duce astronautii in spatiu.

Cum am eu o imaginatie bogata si sunt o fire vesela, imi imaginam cativa astronauti sarind pe o trambulina, in incercarea lor de ajunge in spatiu.

Mi-am adus aminte de toate aceste lucruri, zilele trecute, dupa ce am vazut videoclipul de mai jos:

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *