Trebuie sa incercam sa devenim niste oameni mai buni

Trebuie sa incercam sa devenim niste oameni mai buni

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Lumea din jurul nostru este plina de rautate, asa ca hai sa fim niste oameni mai buni, sa vedem daca putem acest lucruri si daca prin atitudinea noastra reusim sa-i schimbam si pe altii. Este cat se poate de clar faptul ca traim intr-o lume cat se poate de rea.

Vedem acest lucru in fiecare zi. Ne confruntam in fiecare zi cu rautatea unor oameni. Este bine ca macar nu toti oamenii sunt rai, insa, chiar si asa, sunt destule persoane negative pe oriunde mergem. Le vezi rautatea in tot ceea ce inseamna ei. II vezi ca sunt rai dupa felul in care se imbraca, dupa felul in care se aranjeaza, dupa modul in care vorbesc, dupa felul in care se comporta si asa mai departe. Sunt acele persoane care emana rautate prin fiecare por al fiintei lor si pe care este foarte greu sa le indrepti, sa le aduci pe calea cea buna. Unele persoane isi pot reveni la starea de oameni normali, altii nu.

Pe unii dintre ei merita sa-i ajutam, pe altii nu. Putem macar sa incercam si chiar as indrazni sa spun ca suntem datori sa facem acest lucru. Cel mai simplu mod de a indrepta anumiti oameni, este sa devenim chiar noi persoane mai bune. Se spune ca puterea exemplului este cea mai buna si de multe ori chiar asa stau lucrurile. Daca unii ne vad pe noi ca facem fapte bune, iar in schimbul lor primim unele la fel de pozitive, vor vrea si ei sa devina ca noi, chiar si pentru acele recompense.

Desi nu vorbim despre o transformare totala, in cazul unora, este bine ca incep si ei sa faca fapte bune si sa renunte la cele rele, cu ajutorul puterii exemplului. Asta inseamna ca trebuie, in primul rand, sa devenim si noi niste persoane mai bune decat suntem. Nu de maine, nu peste o saptamana sau peste o luna, ci chiar de astazi. Daca incepand de acum gandim pozitiv, atunci vom deveni niste persoane mult mai bune, in foarte scurt timp. Este nevoie doar de dorinta si de ambitie.

Bunatatea nu este un lucru greu de dobandit, insa trebuie sa avem si pentru ea o oarecare ambitie care sa ne faca sa vrem sa procedam altfel, in sensul bun. Oamenii buni sunt apreciati de catre toata lumea si chiar daca vor exista mereu persoane invidioase pe reusita lor in societate, cei care ii vor aprecia vor fi mult mai multi. Nu trebuie sa ne lasam infranti de nimic, in drumul nostru catre o persoana mai buna, cu toate ca pe parcurs putem intalni multe obstacole.

Chiar si eu mai sufar de rautate, din cand in cand, pentru ca sunt om, nu robot, indiferent daca incerc sa devin o persoana mai buna, insa ceea ce conteaza cu adevarat, este cum ne comportam in marea majoritate a timpului, nu in rarele ocazii cand suntem suparati si avem nervi pe toata lumea.

Imi doresc sa devin mai bun, imi doresc sa fac mai multe fapte bune si la fel va doresc si voua. Dupa cum spunea, nu de maine sau peste un an, ci chiar incepand de astazi.

Sper sa tineti cont de sfaturile mele si sa contribuim cu totii la o lume mai buna, mai noua si mai curata!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *