Trebuie sa ne trezim, pentru a nu rata si mai multe oportunitati

Trebuie sa ne trezim pentru a nu rata si mai multe oportunitati

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Este timpul sa ne trezim cu totii si sa spuneam ca de maine ne vom schimba in bine, asta daca nu suntem deja inclinati inspre a face fapte pozitive. Dar chiar si asa, mereu este loc de mai bine si de o impuls primit atunci cand trebuie, asa ca oamenilor, trezirea! Si cand spun „trezirea”, nu ma refer sa va treziti de dimineata, desi se spune ca cine se trezeste de dimineata, ajunge departe.

Ma refer la faptul ca trebuie sa deschidem ochii mai bine, cu totii, la tot ceea ce face si ce exista in jurul nostru. Trebuie sa fim mai atenti la persoana noastra, la persoanele de pe langa noi. Trebuie sa incercam sa fim tot timpul cat mai proaspeti, pentru ca numai astfel putem spera ca vom indeplini tot ceea ce avem de facut, pe termen mai scurt sau mai lung. Trebuie sa ne trezim, fiindca daca stai prea des pe ganduri, de cele mai multe ori risti sa pierzi tot ceea ce este mai important in aceasta viata. Si aici nu ma refer la lucrurile marunte, ci la cele cu adevarat importante.

Pentru a nu scapa printre degete ceea ce conteaza pentru tine, trebuie sa fii mereu vigilent, cu ochii in patru. Trebuie sa incerci, sa faci tot posibilul, sa duci lucrurile inainte, sa evoluezi si pentru a progresa, este nevoie sa te trezesti. Unii dintre noi visam cu ochii deschisi, mai tot timpul. Daca o facem rar, nu este tocmai un lucru rau, insa daca acest obicei tinde sa devina ceva zilnic, putem cadea prada acelor vise si sa ramanem ancorati in ele. De aceea spun ca este bine sa ne trezim, sa spunem ca de azi nu vom mai pierde timpul, ca vom incerca sa ne ducem viata intr-o directie care sa ne poate catre tot ceea ce dorim noi sa realizam.

Alti oameni nu dorm tot timpul, ci doar numai in acele momente importante. Nu stiu cum sa face, ca atunci cand nu este cazul, sunt cei mai vigilenti, iar atunci cand trebuie sa ramana cu ochii deschisi, cad intr-un somn adanc si pierd oportunitatile. Ce este si mai rau, ca acele oportunitati nu apar in fiecare zi si daca nu esti pe faza, daca nu esti atent, le poti pierde.

Iata de ce este important sa ramanem mereu intr-o stare de alerta potrivita, nu una exagerata, dar atat de echilibrata incat sa ne permita ducerea la bun sfarsit a proiectelor noastre. Daca noi nu ne trezim, nu are cine. Prietenii nostrii se zbat si ei cu aceasta pofta imensa de a dormi, asa ca nu mai au timp si pentru a-i alerta pe altii.

Somnul in exces, somnul in picioare, nu este bun. Nu este bun la nimic, in marea majoritate a cazurilor, fiindca ne amorteste de tot simturile, nu mai putem percepe lumea asa cum este ea si de acest lucru pot profita multi. O clipa de neatentie este de ajuns pentru a scapa printre degete anumite lucruri pe care nu le mai putem intoarce. Vigilenta este cea care ne poate da aripi si ne poate scapa de o multime de probleme.

Hai sa ne trezim. Hai sa incercam de maine sa fim un pic mai muncitori, un pic mai inclinati inspre ceea ce facem, fiindca numai asa putem spera ca va fi mai bine. Daca noi continuam sa dormim, somnul acesta poate dura atat de mult timp, incat sa fie suficient pentru a scapa printre degete multi ani de zile.

Sper sa va fi dat trezirea cu acest articol, in sensul bun al cuvantului.

Trezirea, oamenilor!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *