Trebuie sa-ti revii atunci cand simti dispret fata de orice

Trebuie sa-ti revii atunci cand simti dispret fata de orice

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Vedem aproape zilnic, in jurul nostru, oameni care arata un dispret total fata de orice. Acesti oameni dispretuiesc toate lucrurile de pe langa ei, toate fiintele pamantesti si, in general orice. Sunt si astfel de oameni, asa ca trebuie sa analizam un pic acele cauze care au condus inspre un astfel de comportament negativ.

De multe ori, acest dispret fata de orice si oricine, este o cauza a faptului ca acei oameni au trecut prin multe intamplari negative in viata lor si au ajuns sa aiba o inima impietrita, au ajuns sa nu mai aiba incredere in nimeni si sa-i urasca pe toti. Chiar daca acei oameni nu sunt tocmai cum ar trebui, noi trebuie sa-i ajutam sa vina pe calea cea buna, pentru ca astfel de necazuri ni se pot intampla tuturor, iar daca acele persoane au avut ghiniol sa treaca prin momente extrem de grele, care le-au schimbat in mod semnificativ caracterul si personalitatea, nu trebuie sa le judecam prea aspru.

Unii oameni arata dispret fata de orice si oricine, fiindca asa este caracterul lor, influentat de mediul in care au trait si traiesc, de catre anturaj, de catre locul de munca si asa mai departe. Si pe aceste persoane putem sa le ajutam, pentru ca ajuntandu-le, ne facem un bine si nou si tuturor care intra in contact cu ele. Alti oameni sunt dispretuitori, fiindca ei considera ca le sunt superiori altor semeni de-ai lor, prin faptul ca au bani, o pozitie sociala inalta sau indiferent de motiv. Acesti oameni sunt periculosi prin faptul ca acel dispret se poate transforma in lucruri mult mai grave, daca nu exista nimeni care sa-i puna cu picioarele pe Pamant.

Dispretul poate avea drept cauza si lucruri negative care se intampla prin jurul acelor persoane, unele pe care ei nu le considera corecte, deci nici demne de apreciere. Aici pot fi multe exemplele, gandindu-ma ca vedem in viata de zi cu zi nedreptati atat de mari, incat ajungem sa-i dispretuim pe cei care le fac. Acest tip de dispret este mai mult o revolta interioara a oamenilor, fata de factorii externi negativi care le invadeaza viata.

De exemplu, un om care ajunge la inchisoare fara sa faca nimic, doar pentru ca a spus ceva ce a fost de natura sa-i deranjeze pe cei care conduc societatea respectiva. Sau alte nedreptati care se intampla mai mereu in viata oamenilor. Atunci cand avem de a face cu astfel de nedreptati, trebuie sa ne canalizam, sa ne concentram toata puterea noastra pentru a le combate, nu pentru a le dispretui si a trece pe langa ele fara sa facem nimic. Dispretul poate sta mana in mana cu indiferenta, deci nu este tocmai o atitudine prea buna.

Sper ca toti care cititi acest blog, sa nu fiti niste persoane dispretuitoare, ci unele indreptate numai inspre lucruri pozitive! Spun asta, pentru ca numai asa putem avansa si putem ajunge sa avem tot ceea ce ne dorim, indiferent de lucrurile care compun acele dorinte. Sper sa fim cu totii niste oameni mai buni, de la o zi la alta si sa-i influentam si pe ceilalti pentru a ajunge la fel ca noi.

Va doresc tot binele din lume!

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *