Trezirea din somn

Trezirea din somn

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Sunt momente in viata cand iti place sa visezi cu ochii deschisi, sa vezi lumi pe care le zaresti doar tu, sa alergi printre spatii necunoscute de nimeni altcineva, sa descrii asezari care in opinia ta sunt perfecte, sa iti imaginezi lucruri de o puritate cum nu mai exista in alta parte, sa vezi un taram exact asa cum si-ar dori inima ta sa existe, mulat pe cele mai aprige dorinte ale tale. Oricum ar arata asezarea perfecta, in viziunea ta, cert este ca omului ii place sa viseze si o face de fiecare data cand are posibilitatea.

In vis nu exista oameni rai, nu exista probleme, nu ai parte de griji, nu intampini situatii din care iti e greu sa iesi si toata lumea este prietenoasa si inclinata spre a ajuta unul pe celalalt, asa incat nu este greu de ghicit de ce oamenilor le place sa viseze, uneori chiar si cu ochii deschisi. Visul iti face bine, iti da energia si buna dispozitia necesara unei zile noi care se asterne in fata ta. Visul are rolul de a cladi lumi pe care probabil nu ai cum sa le realizezi in viata reala.

Insa ce se intampla cand te trezesti din somn? Oare visul poate crea numai stari pozitive, asa cum am scris mai sus, sau te si poate trage in jos, atunci cand realizezi ca acele lumi perfecte de care ai parte in el nu vor putea fi niciodata create in viata reala. Acest lucru te poate intrista, sau realitatea asa cum este ea, cu bune si cu rele, este mai buna decat o lume artificiala perfecta? Cred ca nu poate fi dat un raspuns universal valabil, deoarece omul este unic, nu exista doua fiinte la fel, asta insemnand ca si trairile nu pot si asemanatoare.

In concluzie, cred ca ca a visa este benefic pentru om, mai mult decat este rau, asa ca putem sa ne gandim in continuare la acele lucruri care ne fac pe noi sa ne simtim bine, care ne dau o stare de fericire si implinire, asta cel putin pana ne trezim din somn.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *