Triangle

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Triangle

Triangle este un serial coreean de actiune, despre trei frati care au fost despartiti atunci cand erau mici si care se reintalnesc dupa multi ani de zile. Incercarile acestora de a se apropia, de a se cunoaste si recupera timpul pierdut, se lovesc de realitatea lumilor diferite in care acestia au crescut. Chiar daca piedicile in a redeveni o familie sunt multe, sangele apa nu se face. Triangle a fost lansat in anul 2014, luna mai, si contine un numar total de 26 de episoade.

Triangle este povestea a trei frati, care au fost separati atunci cand erau copii, dupa ce parintii lor si-au pierdut viata.

Cel mai mare dintre acestia, a devenit politist, urmand cariera tatalui sau, in incercarea de a-si gasi fratii pe care nu i-a mai vazut de mult timp.

Fratele mijlociu nu a avut norocul rudei sale mai in varsta, care a ajuns un aparator al legii, ci a crescut pe strazi, acolo unde exista doar legea pumnului. Bazandu-se pe acesta, si-a croit propriul drum catre fruntea ierarhiei unei lumi de care de cele mai multe ori nu poti sa scapi decat intr-un singur fel, iar acel fel nu este unul deloc fericit.

Fratele cel mic a fost adoptat de catre o familie bogata, ajungand sa creada ca singurul lucru care conteaza in aceasta lume este banul. Nimic altceva. Lucrurile se schimba atunci cand se indragosteste de o femeie care provine dintr-o familie saraca, pe care a intalnit-o intr-un cazino, acolo unde lucra ca dealer. Aceasta reuseste sa-l faca sa se schimbe si sa realizeze ca sunt alte lucruri pe aceasta lume mult mai importante decat banii, cum ar fi dragostea, familia.

Cei trei se reintalnesc dupa mai bine de douazeci de ani de la data la care s-au despartit, insa nu asa cum acestia s-ar fi asteptat, nu in cele mai fericite conditii.

Fratele mai mare, politistul, ar trebui sa fie cel care il baga dupa gratii pe cel mijlociu, mai ales ca ar avea toate motivele legale sa procedeze asa. Asa ceva asteapta de la el si colega lui, cea care a studiat mult timp in afara tarii si care a revenit in Coreea de Sud pentru a aplica ceea ce a invatat acolo. Aceasta considera ca legea trebuie aplicata intotdeauna, indiferent de persoanele implicate si de legaturile de rudenie. Usor de zis, insa greu de facut, cei doi parteneri de munca si de sentimente ajungand sa se certe din cauza acestui lucru.

Intr-o lume in care trei frati au ajuns sa fie despartiti de atat de multe lucruri, apropierea dintre acestia pare putin probabila. Cu toate astea, nimic nu este imposibil atunci cand vine vorba despre oameni carora le curge acelasi sange prin vine.

Triangle este un serial coreean despre situatii total opuse, conflictuale, in care fratii nu ar trebui sa se gaseasca niciodata. In aceasta lume sunt legi, pe care toata lumea trebuie sa le respecte, insa legile nu pot dicta niciodata si asupra inimii. Sentimentele nu pot si nu vor putea fi niciodata reglementate de catre vreun act normativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *