Tucudean a semnat ca joaca pentru Steaua?

intrebare balon

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In regula, George Tucudean a ajuns la Steaua, dar nu-mi dau seama cum se fac transferurile in fotbalul romanesc. Oare Tucudean a semnat cu Steaua sau a semnat ca joaca pentru Steaua?

In teorie, se spune ca jucatorii profesionisti trebuie sa-si faca datoria cum stiu ei mai bine, indiferent de echipa pentru care evolueaza. Asa se zice prin afara tarii. Poate ca asa si este… sau poate ca nu.

In practica, jucatorii profesionisti sunt si ei oameni, iar oamenii au sentimente. Chiar daca vor ei sa joace cat mai bine, sentimentele pun stapanire pe ghetele lor si acestea devin din ce in ce mai grele.

Am observat acest lucru atunci cand a venit Ionut Rada la Steaua. Rada nu este un jucator tocmai rau, insa parca nu putea sa joace la Steaua. Cum a plecat de la Steaua si a ajuns la CFR Cluj, cum evolutiile lui au inceput iar sa fie unele bune si uite ca a ajuns la Bari.

La fel se intampla acum si cu Luchin, care este si mai talentat decat Rada. Chiar mi-as dori sa se integreze la Steaua, pentru ca-i un jucator valoros, insa nu stiu daca poate.

Poate ca mi se pare, poate ca-i doar o iluzie si nu sentimentele sunt de vina.

Tucudean este si el un jucator talentat, doar ca nu stiu cum sta cu sentimentele. Unii spun ca ar fi stelist, insa eu nu prea cred. Astept primele meciuri oficiale si dupa-mi dau cu parerea.

Unii vin la Steaua, altii niciodata.

Nu i-as vedea vreodata la Steaua pe Marius Niculae sau Pancu. Nici pe Marius Lacatus sau Mirel Radoi la Dinamo sau Rapid.

Tot pentru ca suntem oameni si avem sentimente.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *