Twenty Again

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Twenty-Again

Oamenii isi doresc tot felul de lucruri, de-a lungul vietii, insa putine dintre acestea si ajung sa se materializeze, din cauza faptului ca nu indraznesc sa incerce sa ajunga la ele. Twenty Again (Second Time Twenty Years Old) este un serial coreean despre dorintele cele mai puternice ale oamenilor, care devin realitate atunci cand acestia prind curajul de a le experimenta, impinsi de la spate si de anumite vesti nu tocmai bune. Twenty Again a fost lansat in anul 2015, luna august, si contine un numar total de 16 episoade, dintre care au aparut 4 pana la aceasta data.

Ne dorim cu totii foarte multe lucruri, insa nu intotdeauna ajungem sa le si avem, cauzele pentru care se intampla de o asemenea maniera fiind la fel de numeroase si diverse. Uneori spunem ca asa ne-a fost dat, ca asa a dorit destinul, fiind fortati sa renuntam la visul nostru cel mare, situatia noastra de la momentul respectiv nefiind una prielnica punerii in practica a planului nostru.

La fel s-a intamplat si cu Ha No Ra, o femeie in varsta de 38 de ani, care si-ar fi dorit sa termine liceul si sa urmeze o facultate, sa devina dansatoare cu acte in regula. Asta se intampla in urma cu aproximativ 20 de ani, insa nu a reusit pana in prezent sa ajunga ceea ce si-a dorit, deoarece viata ei s-a schimbat total atunci cand l-a intalnit pe cel care avea sa-i devina sot, pe Kim Woo Chul. A ramas insarcinata cu acesta si a preferat sa se dedice vietii de familie, sa aiba grija de fiul lor, cariera mult visata  fiind lasata de-o parte.

Nici macar nu s-a mai gandit ca ar mai putea sa incerce sa devina ceea ce si-a dorit, sa ajunga pe bancile facultatii si sa experimenteze viata de student, pana in momentul in care a primit o teribila veste: ca-i foarte bolnava si ca nu mai are decat 6 luni de trait. Cel putin asa i-au zis doctorii. Acela a fost momentul in care a inceput sa analizeze tot ceea ce s-a intamplat in viata ei si si-a dat seama ca lucrurile nu stau atat de bine precum a crezut ea, nefiind multumita deloc de ceea ce are in prezent si dorind sa incerce sa isi implineasca visul din liceul, acela de a ajunge la facultate, pentru ca oricum nu mai are nimic de pierdut.

In plus, a realizat si faptul ca viata ei alaturi de Kim Woo Chul nu a fost dintre cele mai bune, in prezent aflandu-se ambii pe punctul de a divorta, la cererea ei. In acel moment, in care se discuta alaturi de avocati cum isi vor imparti lucrurile, Ha No Ra si-a adus aminte cum dansa pe plaja alaturi de viitorul ei sot si cat de mult s-au iubit, astfel ca a amanat semnarea actelor de divort.

Nu a amanat si intrarea la facultate, insa ceea ce pentru ea ar trebui sa insemne experiente noi, se transforma in momente amuzante, deoarece la facultatea unde a fost admisa a reusit sa ajunga si fiul ei, impreuna cu prietena acestuia. Nu doar ei doi, ci si sotul, care tocmai s-a angajat acolo. Pe langa acestia, unul dintre profesorii colegiului respectiv nu este nimeni altul decat primul iubit al lui Ha No Ra, situatia complicandu-se si mai mult.

Twenty Again (Second Time Twenty Years Old) este un serial coreean interesant, despre puterea de a incerca sa ajungi acolo unde iti doresti, indiferent de orice.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *