U Turn (1997) – Ocol Primejdios – O comedioara plina de actiune

U Turn Ocol Primejdios

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Tot scotocind si mutand pe aici, ca daca-i zugraveala, zugraveala sa fie, am dat de o caseta video castigata la un concurs, cu foarte mult timp in urma, pe care-i filmul U Turn – Ocol Primejdios – 1997. Caseta video nu a fost folosita niciodata, pentru ca n-am avut la ce, insa mereu mi-am dorit sa vad filmul, ceea ce am si facut, ieri, mai ales ca am retinut eu ca-i cu Jennifer Lopez.

Nu stiu cum am retinut eu ca-i doar cu ea, ca pe acolo sunt si niste actori cu adevarat mari, precum: Sean Penn, Nick Nolte si Jon Voight. Jennifer Lopez nu-i vreo mare actrita, nici n-are vreo voce iesita din comun, daca este sa ne referim la cealalta meserie a acesteia, insa are farmecul ei, iar in „U Turn”, pe langa farmec, avea si vreo 28 de ani.

Nu sunt fan Sean Penn, insa trebuie sa recunosc faptul ca este un actor bun, reusind si aici sa se descurce mai mult decat onorabil. Nick Nolte si Jon Voight sunt actori de „categoria grea”, care-mi plac foarte mult si pe care-i urmaresc intotdeauna cu mare interes, stiind ca, indiferent de film, ei sunt mereu la inaltime.

U Turn (Ocol Primejdios) este un film care poate fi incadrat foarte usor la categoria comedie, pentru ca acesta contine foarte multe faze haioase, inca de la inceput, atunci cand ghinionistului Bobby Cooper (Sean Penn) i se strica masina taman intr-un orasel din Arizona, denumit Superior. Superioara a fost si atitudinea lui Bobby fata de singurul mecanic al oraselului, ca doar el este baiat de oras, care are o geanta plina cu bani murdari, si toata lumea trebuie sa se incline in fata lui. Proasta miscare, dupa cum va afla in curand! Niciodata nu trebuie sa te certi sau sa-l ironizezi pe cel care trebuie sa-ti repare masina!

Intre timp, cat masina lui se afla la reparat, o intalneste si pe frumoasa Grace McKenna (Jennifer Lopez) pe care doreste sa o ajute sa care niste cutii. Ea-l refuza, doar asa de ochii lumii, el insista si, pana la urma, ajunge la ea acasa, neputand sa-si ia ochii de la rochita ei de vara, una care se muleaza perfect pe un corp care ar atrage privirile oricarui barbat. Grace se mai joaca putin cu el, il mai intarata un pic, pana cand s-ar fi intamplat ceea ce trebuia sa se intample, daca nu ar fi venit sotul ei, Jake McKenna (Nick Nolte) care-i carpeste un dos de palma musafirului nepoftit.

De aici incepe dezastrul pentru Bobby Cooper, pentru ca daca nu era suficient ca a ajuns intr-un oras din desert, plin de oameni ciudati, mai trebuie sa indure si lipsa banilor care i-ar permite sa plece de acolo, plus inca multe situatii dintre cele mai amuzante, care il forteaza sa apeleze la solutii extreme. Singurul lui punct de sprijin, daca se poate spune asa, este un batran indian orb, interpretat de catre Jon Voight, ca doar orasul se afla in Vestul Salbatic.

Una peste alta, U Turn (Ocol Primejdios) este un film bun, regizat de catre Oliver Stone, care contine dialoguri destepte, actori buni si o Jennifer Lopez tanara si frumoasa. Daca nu l-ati vazut pana acum, va invit sa faceti acest lucru, pentru ca nu-i pierdere de timp.

Nota film: 6.5

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *