Umi no Ue no Shinryoujo – Clinic on the Sea

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Umi no Ue no Shinryoujo Clinic on the Sea

Umi no Ue no Shinryoujo (Clinic on the Sea) nu este un serial coreean, ci japonez, insa am dorit sa scriu despre acesta, fiindca este simpatic prin faptul ca aduce in discutie povestea persoanelor care se indragostesc tot timpul, avand de a face cu iubiri de scurta durata, fulgeratoare si care de cele mai multe ori nu au consistenta, pentru ca ele vin doar dintr-o singura parte, neprimind ecoul undelor amorului. Umi no Ue no Shinryoujo (Clinic on the Sea) a fost lansat in luna octombrie, a anului 2013, si contine 11 episoade.

Umi no Ue no Shinryoujo (Clinic on the Sea) este despre un adevarat spital plutitor, pe respectiva nava desfasurandu-si activitatea un doctor care are nu tocmai bunul obicei de a se indragosti foarte repede, cam de orice persoana feminina care ajunge in preajma lui. Asta inseamna ca doctorul ajunge sa se indragosteasca atat de pacientii lui, multi dintre acestia fiind locuitorii insulelor de a caror sanatate se ocupa acel spital de pe vapor, cat si chiar de rudele acestora. Insa, de cele mai multe ori nu primeste sentimentele pe care le ofera, asa ca drama de a nu-si gasi o persoana care sa-l iubeasca precum isi doreste, il poarta de pe o insula pe alta.

Intr-o zi, cand incerca sa ajute o femeie care avea nevoie de asistenta medicala, pe una dintre insule,  a crezut, din nou, ca dragostea pe care o cauta de atat de mult timp, isi gaseste raspunsul in acea persoana. Din pacate pentru el, acesta ajunge sa-si dea seama ca sentimentele frumoase vin doar din partea lui si ca nu primeste un raspuns asa cum s-ar astepta, din cealalta parte. Asta inseamna ca tocmai cand se gandea ca va ramane pe acea insula, cu persoana draga lui, este nevoit sa plece mai departe, fiindca respectiva femeie il respinge cu seninatate.

Acest lucru se cam intampla in fiecare episod, naivul si vesnicul nostru indragostit, insa, in acelasi timp, un doctor foarte priceput si competent, cautand in continuare ceva ce avea chiar prin preajma lui. Intre el si asistenta acestuia, cea care il ajuta de fiecare data cand avea de a face cu un caz nou, incepe sa apara o frumoasa poveste de dragoste, una care se regaseste in inimile ambelor personaje principale, nu doar in mintea lui.

Umi no Ue no Shinryoujo (Clinic on the Sea) este povestea oamenilor care cauta fara incetare ceea ce isi doresc mai mult in aceasta viata, aici referindu-ma la dragostea adevarata, si care depun toate eforturile pentru a o gasi, indiferent de felul in care sunt catalogati de catre ceilalti sau de esecurile care apar pe parcurs. Pana la urma, pentru fiecare dintre noi exista acolo undeva o persoana potrivita, una pe care o vom descoperi pana la urma, daca nu deja am realizat acest lucru, alaturi de care sa traim o viata cat se poate de fericita, linistita, plina de dragoste si astfel de sentimente frumoase.

Umi no Ue no Shinryoujo (Clinic on the Sea) trebuie vazut atat pentru respectivele lectii de viata, cat si pentru frumoasele peisaje pe care le poti observa pe parcursul vizionarii acestui serial japonez.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *