Umil sau cu tupeu

Umil sau cu tupeu

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Cum ar fi mai bine sa ne traim aceasta viata, sa fim umili sau sa avem tupeu? M-am intrebat mereu cum trebuie sa te comporti fata de ceilalti, pentru ca acestia sa te placa si sa nu te perceapa ca pe un pericol, pentru ca acest lucru te-ar indeparta de ei, deoarece nimeni nu doreste sa se afle in preajma unei persoane care le-ar invada spatiul personal, sau care le-ar crea un discomfort numai prin simpla prezenta.

Sunt situatii si situatii, asta insemnand ca trebuie sa abordam aceasta lume in fuctie de momentul respectiv si nu dupa un anumit tipar, deoarece asta ne-ar lua din caracter, am deveni doar niste roboti, niste sclavi ai unor pareri si a unor complexe absurde, neintelese de altii si care nu pot fi usor acceptate. Sunt situatii cand poti sa arati un anumit nivel de tupeu, dar nu unul obraznic, ci unul pozitiv, indreptat spre lucruri noi si benefice. Daca tupeul este unul exagerat, atunci dam senzatia de agresivitate, de persoana care nu se poate controla, care ii sperie pe cei din jur si le aduce un sentiment de nesiguranta in relatia cu persoana noastra.

A fi umil este un lucru pozitiv, daca si aceasta stare de fapt nu este una exagerata, pentru ca atunci ceilalti ne vor percepe ca pe niste persoane false, unele care doresc doar beneficii din relatiile cu ceilalti si nu isi dezvaluie adevarata fata, cea pe care multi vor sa o vada, iar altii nu. Umilinta este o dovada a faptului ca esti un om matur, care poate trece prin anumite etape ale vietii, sau prin unele intamplari, fara a da impresia ca el este deasupra tuturor, fara a crea o stare de neliniste pentru cei din jur, sau fara a recurge la gesturi si fapte daunatoare in relatia cu ceilalti.

In concluzie, este bine sa fii si umil, este bine sa ai si putin tupeu pozitiv, atunci cand situatia o cere si cu moderatie.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *