Umilinta si efectele ei

Umilinta si efectele ei

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

In aceasta viata se intampla de multe ori sa trecem prin tot felul de incercari, mai mult sau mai putin placut, din prisma experientelor pe care le traim la momentul respectiv, sau a lectiilor pe care le primim dupa ce parcurgem acesti pasi ai vietii noastre. De multe ori se intampla sa fii umilit de persoane care isi doresc sa faca acest lucru, care isi dedica viata unor fapte care i-ar face pe altii sa sufere si din care ei isi extrag portia de hrana zilnica.

Cu alte ocazii, suntem umiliti de catre persoane pe care nu le cunoastem personal si nici ele nu ne stiu pe noi. Aici ma refer la unii politicieni, la persoane publice care prin actiunile lor aduc multe necazuri si produc stari de umilinta celor care-i privesc.

Chiar si unii dintre apropiati, prieteni, familie chiar daca nu au aceasta intentie si nici nu isi dau seama de efectele vorbelor si faptelor lor.

Sunt alte cazuri in care si noi ii umilim pe altii, tot fara intentie, fara sa ne dorim acest lucru, insa trebuie sa invatam din experiente, pentru a nu mai repeta aceste fapte care nu ne fac cinste.

Pentru a nu aduce prejudicii cu vorba altor persoane, inainte sa deschidem gura ar trebui sa ne gandim:”Daca cineva mi-ar spune mie acel lucru, oare mi-ar face placere?” si astfel sa incercam sa nu mai repetam greselile pe care le-am facut si in acelasi timp sa-i invatam si pe altii sa ne urmeze exemplu, pentru a incerca sa construim o lume mai buna.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *