Unkind Ladies

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Unkind-Ladies

Unkind Ladies este o comedie romantica, despre o familie formata din trei generatii de femei, fiecare dintre acestea cu bunele si relele lor, cu bucuriile si problemele lor. Unkind Ladies este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2015, luna februarie, si care contine un numar total de 24 de episoade.

Patru femei si toate patru fac parte din aceeasi familie. Mama, cele doua fiice si nepoata.

Mama, Kang Soon Ok, asa cum se intampla de obicei, trebuie sa aiba grija de toate lucrurile ce tin de familie, mai ales ca nu toti membrii ei sunt asa cum si-ar fi dorit ea sa fie. Soon Ok este o femeie care a trecut prin multe in viata, inclusiv un mariaj aranjat si, pana la urma, esuat, singurul lucru bun pe care acesta i l-a oferit fiind cele doua fete pe care le are.

Soon Ok este genul acela de femeie puternica, una care nu se fereste sa spuna ceea ce are de spus, indiferent daca adevarul doare. A trait toata viata printre oamenii cu bani multi, fiind un maestru al bucatariei traditionale coreene, incercand sa le invete sa gateasca pe femeile din inalta societate a Coreei de Sud. Avand o familie in care lucrurile nu sunt asa cum ar trebui sa fie, aceasta incearca sa faca tot posibilul pentru a vedea ca fiicele ei si nepoata sunt bine, inclusiv sa mearga la un ghicitor, in ideea de a incerca sa afle ceea ce le rezerva viitorul. Vestile pe care le primeste din partea acestuia nu sunt tocmai unele pe care le astepta, asa ca nici reactia ei fata de omul respectiv nu este una prea politicoasa.

Daca mariajul ei a esuat si nici nu a avut parte de foarte multe lucruri bune in viata, acelasi lucru se poate spune si despre Kim Hyun Sook, fiica ei cea mica, deoarece aceasta a reprezetat dintotdeauna un copil problema. La scoala a fost exmatriculata, dupa care, la douazeci de ani a ramas insarcinata, prietenul ei parasind-o pentru o alta femeie, ca mai apoi sa investeasca pagubos toti banii mamei sale, si sa-i piarda, incercand sa-i recastige jucand la pariuri. Singurul lucru bun care s-a intamplat in viata acesteia, considera ca este chiar fata ei, Jung Ma Ri.

Jung Ma Ri a fost o studenta de top, spre deosebire de mama acesteia, reusind sa ajunga una dintre profesoarele respectate ale Coreei de Sud. Daca viata ei profesionala este una cum nu se poate mai buna, la fel se poate spune si despre cea privata, avand mai multi pretendenti.

Fiica cea mare, Kim Hyun Jung, are o cariera de succes in domeniul televiziunii, fiind una dintre prezentatoarele apreciate de catre publicul coreean. Asta pana cand ramane fara slujba si realizeaza ca nici viata ei sentimentala nu este una prea stralucita, deoarece s-a concentrat mai mult asupra carierei.

Unkind Ladies este un serial coreean placut, despre familie, problemele din sanul acesteia, de tot felul, precum si neincetata cautare a fericirii, din toate punctele de vedere, de la cariera si pana la viata amoroasa. Intamplari, situatii, care au legatura cu viata reala a multora dintre privitorii acestui serial coreean.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *