Urmărire cu Bănel Nicoliţă

Se întâmpla în urmă cu mulţi ani.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mă aflam în maşină, pe Bulevardul Timişoara, împreună cu un prieten şi dintr-o dată acesta mă atenţionează că a trecut pe lângă noi o maşină în care se află Bănel Nicoliţă.

Avea un Peugeot 206 cc argintiu şi fiind liberă strada mergea tinereşte, ca să zic aşa. El 100, noi dupa el (a se citi câte 50 km/h de fiecare :)).

Îl ajung din urmă şi încep să-i dau flash-uri, multe flash-uri. Prietenul meu îmi zice să o las mai uşor cu ele, să nu spună de noi că suntem disperaţi. Eu nimic: flash, flash, flash! :))

Bănel opreşte pe banda a doua, în apropiere de intrarea în Mall Plaza. Oprim şi noi pe banda întai, paralel cu el, blocând toată strada.

Ne spune să mergem dupa el, în parcarea Plaza, parcăm şi ne invită în mall. L-am refuzat, deoarece trebuia să ajung la prietena mea, în Militari.

Facem poze cu el, după care ne spune: “Băieţi, ca să nu plecaţi cu mâna goala, luaţi şi nişte reviste (revista Steaua, cu el) cu autograf”.

I-am mulţumit şi am plecat fericiţi, nu înainte de a remarca ce super-baiat, de treabă şi cuminte, cu mult bun-simţ poate să fie Bănel Nicoliţă.

Share it on:
TwitterFacebook

4 Comments

  1. Asa si e … eu l-am prins odata in Braila,cand bagam muzica … venise in clubuletzul in care-am mixat 🙂 a intrat in inima tuturor suporterilor stelisti pt. devotamentul de care a dat dovada si pentru atitudinea lui din teren.

  2. am si-acum colectie de reviste suporter Steaua … mmm ce vremuri.acum au renuntat la chestia asta…pt ca ,din pacate,la noi suporterii azi sunt … maine nu se stie … poimaine nu mai sunt … 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *