Usain Bolt se va întrece cu trenul în România

Campion olimpic de şase ori, Usain Bolt s-a luat la întrecere cu un autobuz în capitala Argentinei, Buenos Aires şi a reuşit să-l învingă.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

După această frumoasă victorie, sportivul jamaican a hotărât să ridice gradul de dificultate al întrecerii om-maşinărie şi a declarat că e hotărât să vină la noi pentru o cursă împotriva renumitelor trenuri româneşti.

Autorităţile române au fost luate prin surprindere de această propunere, mai ceva decât o zăpadă venită pe neaşteptate în luna ianuarie.

Surse din cadrul Căilor Furate Române ne-au declarat că nu au prevăzut în bugetul pe acest an şampon pentru spălarea şinelor, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când vine câte o persoană mai importantă prin ţara noastră.

Aceştia ne-au mai spus: “Doamne Fereşte să mai dăm şi peste vreo câţiva boschetari pe acolo, că se mai întâmplă să-i prindem când încearcă să taie şina cu bomfaierul. Pe ăştia cu ce-i mai spălăm ?”.

Factorii de decizie din ţara noastră nu s-au înţeles nici asupra distanţei pe care se va desfăşura competiţia: “Şefu’ de la minister ne-a spus că dacă în Argentina au fost 80 de metri, aici trebuie să fie 90. Noi, ca specialişti, i-am explicat că este imposibil să parcurgem o distanţă mai mare de 5 metri, deoarece cursa va începe vara. Până apucăm să terminăm cei 90 de metri vine iarna şi se ştie că sportivii din ţările calde nu suportă astfel de condiţii meteo”.

În ciuda tuturor acestor dificultăţi imense, aleşii noştri au promis, cu toate că nu-i campanie electorală, că vor face tot posibilul pentru a duce la capăt acest proiect grandios, cel mai mare de pe 2014.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *