Useora Donghaeya – Smile Again

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Useora Donghaeya Smile Again

Useora Donghaeya (Smile Again) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde, pe langa iubire, si momentele dramatice prin care trec oamenii joaca un rol important, fie ca sunt legate de amor sau de alte situatii aparute in destinele oamenilor. Mesajul principal transmis de catre acest serial coreean, este acela ca oricat de multe probleme ai avea, trebuie sa ai grija mereu de familia ta, de cei care iti ofera dragostea lor neconditionata, pentru ca pana la urma vei ajunge sa cunosti si tu adevarata fericire. Useora Donghaeya (Smile Again) este un serial coreean ce a fost lansat in luna octombrie, a anului 2010, care contine 159 de episoade.

Ea este o femeie despre a carei viata nu poti spune ca a fost dintre cele mai bune. Fiind adoptata si ajungand in Statele Unite ale Americii, destinul ei a fost unul destul de tragic, inca din tinerete, din cauza faptului ca atunci cand era mai mica, era sa se inece si chiar daca a scapat cu viata din acel accident, a ramas cu traume psihice permanente, avand mintea unui copil de noua ani. Cu toate aceste probleme, este o femeie foarte frumoasa, iar unii barbati abia asteapta sa profite de o astfel de persoana naiva si care arata bine.

Astfel, ajunge sa se indragosteasca de un barbat care a mintit-o ca se va intoarce la ea, insa nu s-a tinut de cuvant, aceasta ramanand gravida fara ca el sa stie ca are un copil. Indiferent de situatie, un copil este intotdeauna un motiv imens de bucurie, iar ea, cu toate problemele ei, stie acest lucru si reuseste sa-l creasca singura. In schimbul eforturilor ei, are parte de un copil ce o iubeste enorm si care o doreste sa o ajute din toate puterile lui, ca rasplata pentru faptul ca nu l-a abandonat.

In continuare, cei doi se intorc in Coreea de Sud, acolo unde fiul ei doreste sa participe la o competitie sportiva, insa el mai merge acolo si pentru a-si intalni iubita si a se casatori cu ea, mai ales ca are impreuna cu aceasta o relatie care dureza de multi ani de zile. Din nefericire pentru el, cea despre care credea ca este o persoana minunata, dorind sa ramana impreuna cu ea pentru tot restul vietii, ii dovedeste ca nu merita dragostea lui, atunci cand il pune sa aleaga intre ea si mama acestuia. Alegerea nu este una foarte dificila, mai ales ca o persoana care da dovada de atat de multa rautate, nu are cum sa fie una langa care sa-si gaseasca fericirea.

Mai departe, tanarul intalneste o fata potrivita pentru acesta, care, impreuna cu familia ei, ii trateaza cu respect pe cei doi, atat pe el, cat si pe cea care i-a dat viata. Lucrurile se complica un pic atunci cand mama tanarului il vede, din intamplare, pe tatal fiului ei si nu mai doreste sa plece din Coreea de Sud, cei doi fiind dornici sa afle motivul pentru care acesta i-a parasit. Cei doi sunt ajutati in cautarile lor si de catre noua iubita a fiului ei.

Useora Donghaeya (Smile Again) este un serial coreean despre drame, intrebari, raspunsuri, dragoste, fericire si, in general, despre lucrurile care conteaza cu adevarat in viata.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *