Vengeful Spirit

Vengeful Spirit este un serial coreean in care tot ceea ce se misca pe pamant, sau pluteste in aer, doreste sa se razbune. Oamenii vor sa razbune pe cei care i-au tradat, iar fantomele doresc sa se razbune pe cel care nu a avut mila nici macar de propria familie. Vengeful Spirit este un horror nerecomandat celor fricosi, un serial de groaza in adevaratul inteles al cuvantului. Vengeful Spirit a fost lansat in anul 2014, luna decembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.Vengeful-Spirit

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Actiunea din Vengeful Spirit are loc in timpul ocupatiei japoneze, atunci cand niponii au comis abuzuri grave asupra cetatenilor coreeni. Nu doar japonezii au facut acest lucru, ci chiar si anumiti coreeni care si-au tradat poporul in momentul in care au decis sa treaca in tabara cealalta.

Acesta este si cazul lui, al unui barbat care in prezent poarta nume japonez, desi nu cu mult timp in urma era cat se poate de coreean. Nu doar numele si l-a schimbat, ci si-a vandut si sufletul diavolului, atunci cand s-a hotarat ca ar fi mai bine sa lupte de partea japonezilor, in loc sa-si ajute semenii. Asta i-a reprosat si un om care facea parte din miscarea de rezistenta, inainte de a fi impuscat: ca a ucis torturat si ucis coreeni.

Inima lui fiind impietrita, nu i-a pasat nici de aceasta noua victima, in care aproape ca si-a descarcat pistolul de furie. Lui ii pasa doar de faptul ca il poate sluji cat mai bine pe imparatul japonez, cel care tocmai l-a decorat, facandu-i cadou si niste pamant, impreuna cu o casa.

Acolo s-a mutat impreuna cu familia sa, sotia si cele doua fete, in incercarea de a scapa de membrii miscarii de rezistenta, care vor sa se razbune pe el pentru tot ceea ce a facut. El crede ca este o locatie sigura, asta pana cand incep sa se petreaca acolo tot felul de lucruri ciudate.

Un gramofon care porneste singur, scaune care se misca fara sa le atinga cineva, si spirite care le bantuie pe cele doua fete si pe sotie.

Atunci cand sotia lui doreste sa aduca in casa un spiritist pentru a-i ajuta, el nici nu vrea sa auda. Se poarta cu familia lui ca si cum aceasta ar fi compusa din soldati: autoritar si rece. Vrea sa aiba ultimul cuvant mereu, iar cuvantul lui sa fie atat de greu, incat nimeni nici macar sa nu se gandeasca sa-l conteste.

Pana la urma, sotia lui reuseste sa-l convinga de faptul ca au nevoie de un medium care sa incerce sa descifreze ceea ce se intampla in respectiva casa. Sotia sau, mai degraba, scaunul care a inceput sa se miste singur in timp ce acestia discutau in contradictoriu.

Cine sunt spiritele care nu le dau pace, va las pe voi sa vedeti.

Vengeful Spirit este un serial destul de infricosator, care vine sa intareasca faptul ca sud-coreenii stiu sa realizeze filme de groaza bune. Scenariul este foarte bine scris, actiunea-i cursiva si totul are o logica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *