Viata confortabila

Viata confortabila

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Aproape cu totii ne dorim o viata cat mai confortabila, acest lucru nu poate fi negat si pentru a ajunge sa avem asa ceva, este nevoie de multa munca, munca si iar munca. Fara sa muncesti nu rezolvi nimic si nici parte de confort nu o sa ai, ci de batai de cap. Insa munca pentru a fi confortabila, nu trebuie sa inceapa de dimineata. Nu-i asa ca nimanui nu-i place sa se trezeasca de dimineata? Sa nu-mi spuneti ca voua va place sa va treziti dimineata pentru a pleca la munca, pentru ca nu va cred. Poate sunt si niste impatimiti ai muncii, insa de obicei, omul normal trebuie sa-si duca somnul pana la capat, altfel va avea o stare confuza toata ziua. Pentru a ajunge sa ai un loc de munca atat de usor incat sa-ti permita sa te trezesti la ora pe care ti-o doresti tu si nu la cea pe care si-o doresc altii pentru tine, ai nevoie de experienta, ai nevoie sa fii foarte bun in ceea ce faci. Si iar ajungem la faptul ca trebuie sa muncesti foarte mult pentru a ajunge sa ai o viata cat mai confortabila.

Viata confortabila este asigurata de tot ceea ce facem noi zi de zi. Felul in care muncim si daca ne dam interesul sa muncim cat mai bine, pentru a avea rezultate. Felul in care gandim si daca avem o gandire cat mai bine, adica sa gandim in afara cutiei. Felul in care ne imbracam, spune iar multe lucruri despre noi. Felul in care vorbim si felul in care ne comportam, indiferent de situatie, este si aceasta o buna metoda de a iti da seama ca ai tot ce iti trebuie sau mai trebuie sa imbunatatim felul nostru de a fi. Viata confortabila este asigurata de un cumul de factori si fie faci parte din el, fie esti exclus si ajungi sa regreti ca nu ai facut nimic cu viata ta.

Viata confortabila este ceea ce ne dorim noi mai mult. Confortul, in lumea moderna, inseamna o casa a ta, o masina, o familie, niste copii si un catel. Evident, pentru fiecare in parte, confortul poate insemna cu totul si cotul alt lucru decat inseamna pentru mine sau altii. Indiferent de ceea ce intelegem noi prin confort, ideea principala este ca toti alergam dupa el, insa numai putini ajung sa-l cunoasca, sa-l considere multumitor. Suntem oameni si suntem greu de multumit. Daca ajungi sa spui ca traiesti in confortul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna, atunci inseamna ca esti un om tare norocos, ma bucur pentru tine si le doresc si altora la fel de multa fericire pe cat o ai si tu, inclusiv mie.

Suntem fericiti si traim in confort sau nu?

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *