Viata este frumoasa si trebuie pretuita

Viata este frumoasa si trebuie pretuita

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Viata este frumoasa si trebuie pretuita, cu tot ceea ce inseamna ea: rele si bune, fapte pozitive si fapte negative, trairi intense, emotii, sperante, dorinte, dezamagiri, impliniri si asa mai departe. Viata este o multitudine de lucruri, care uneori ne dau aripi sa zburam, iar cu alte ocazii aceleasi aripi ne sunt taiate si cazatura pe care o luam este dureroasa. Viata este si buna, este si rea, exact cum sunt si oamenii care o duc mai departe. Viata este un curcubeu, care apare in fiecare zi in viata noastra, nu numai dupa ploaie. Culorile acestui curcubeu au mai multe nuante decat tabloul celui mai priceput pictor si reprezinta trairile noastre de zi cu zi.

Viata este o pajiste verde, pe care noi ne asternem simturile si ne incarcam bateriile sub lumina binefacatoare a razelor ce ne scalda existenta. Viata este o stare de bine, un lucru nepretuit, de care trebuie sa avem grija si pe care trebuie sa-l ingrijim. Tot ceea ce ni se intampla in viata are scopul lui precis si noi trebuie sa fim pregatiti pentru orice, indiferent daca este de bine sau nu. Viata este precum un diamant care nu are o forma regulata si care este unic prin taieturile pe care le prezinta in cazul fiecarui om in parte. Viata este un abur care cateodata ne arde si cele mai inghetate simturi, iar altadata ne ingheata inimile precum un vant aprig de iarna friguroasa.

Viata este o stare de fapt, o realitate care ne pune la incercare in fiecare zi si prin care trecem cu un zambet sau o grimasa de tristete. Viata este frumoasa asa cum ne-a fost data, indiferent de momentele prin care trecem si pe care ni le dorim sau nu. Viata este frumoasa pentru ca asterne in fata noastra lumini de toate formele si culorile si astfel nu ne da posibilitatea sa intram in monotonie si banal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *